Полски Подкалници-За и Против
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Полски Подкалници-За и Против
Колеги във скоро време трябва да си купувам Подкалници и кори за под радиатора и др. кори-Та искам да ви питам някой купувал ли си е от Полските подкалници и др. пластмаси за да спадели доволен ли е и как е Качеството и Здравината (евастична ли е пластмасата или е рехава)?? Питам защото нови във Дару и Вари са скъпи а втора ръка трудно се намират напълно здрави със всички нужни ушета за монтаж!!!!
Благодаря Предварително!!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
така е . огледаи ги като детаили как са. все пак са подкалници
аз имах един таиландски които беше ужсен обаче. виж местата на въздуховодите как са. дали са смао дупки или има руб навътре
аз имах един таиландски които беше ужсен обаче. виж местата на въздуховодите как са. дали са смао дупки или има руб навътре
Re: Полски Подкалници-За и Против
isaev3 написа:Колеги във скоро време трябва да си купувам Подкалници и кори за под радиатора и др. кори-Та искам да ви питам някой купувал ли си е от Полските подкалници и др. пластмаси за да спадели доволен ли е и как е Качеството и Здравината (евастична ли е пластмасата или е рехава)?? Питам защото нови във Дару и Вари са скъпи а втора ръка трудно се намират напълно здрави със всички нужни ушета за монтаж!!!!
Малко е по твърда пластмасата и се трошат лесно,ама за тия пари толкова.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Полски Подкалници-За и Против
GVT написа:Малко е по твърда пластмасата и се трошат лесно,ама за тия пари толкова.
Вземи си втора ръка ..... повярвай ми намират се здрави с всичките им прилежащи ушета , заврънкулки и т.н. ... Тайландските не стават за нищо - меки , тънка пластмаса (ако изобщо може да се нарече пластмаса , тънки са като вестник , а пък тези полски ли са, какви ли са ... , все едно са от вафлени кори - малко по силен удар и направо се чупи ...).
Значи Колеги Най-Добрият варянт си остава Оригинал втора ръка или нови!!
Просто за Полските нямах информация за качеството, а за Тайванската пластмаса не ми се коментира много-Не че нямат и някои средно добри попадения но като цяло са пълен Боклук!!!
Благодаря за информацията която ще ми е от Полза!!!
Поздрави!!!
Просто за Полските нямах информация за качеството, а за Тайванската пластмаса не ми се коментира много-Не че нямат и някои средно добри попадения но като цяло са пълен Боклук!!!
Благодаря за информацията която ще ми е от Полза!!!
Поздрави!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1