Полски Подкалници-За и Против

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Полски Подкалници-За и Против

Мнение от isaev3 » 08 Авг 2009, 18:13

Колеги във скоро време трябва да си купувам Подкалници и кори за под радиатора и др. кори-Та искам да ви питам някой купувал ли си е от Полските подкалници и др. пластмаси за да спадели доволен ли е и как е Качеството и Здравината (евастична ли е пластмасата или е рехава)?? Питам защото нови във Дару и Вари са скъпи а втора ръка трудно се намират напълно здрави със всички нужни ушета за монтаж!!!!
Благодаря Предварително!!! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 08 Авг 2009, 20:18

колега, като не стигат парите за ориг. вземай полските какво се чудиш толкова - да не би да я караш цял живот тая кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 08 Авг 2009, 21:41

така е . огледаи ги като детаили как са. все пак са подкалници
аз имах един таиландски които беше ужсен обаче. виж местата на въздуховодите как са. дали са смао дупки или има руб навътре

ентусиаст
Аватар

Re: Полски Подкалници-За и Против

Мнение от GVT » 08 Авг 2009, 22:15

isaev3 написа:Колеги във скоро време трябва да си купувам Подкалници и кори за под радиатора и др. кори-Та искам да ви питам някой купувал ли си е от Полските подкалници и др. пластмаси за да спадели доволен ли е и как е Качеството и Здравината (евастична ли е пластмасата или е рехава)?? Питам защото нови във Дару и Вари са скъпи а втора ръка трудно се намират напълно здрави със всички нужни ушета за монтаж!!!!
Благодаря Предварително!!! :)

Малко е по твърда пластмасата и се трошат лесно,ама за тия пари толкова.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Полски Подкалници-За и Против

Мнение от metodi80 » 08 Авг 2009, 22:26

GVT написа:Малко е по твърда пластмасата и се трошат лесно,ама за тия пари толкова.

:yes:

Вземи си втора ръка ..... повярвай ми намират се здрави с всичките им прилежащи ушета , заврънкулки и т.н. ... Тайландските не стават за нищо - меки , тънка пластмаса (ако изобщо може да се нарече пластмаса , тънки са като вестник , а пък тези полски ли са, какви ли са ... , все едно са от вафлени кори - малко по силен удар и направо се чупи ...).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 08 Авг 2009, 23:11

Значи Колеги Най-Добрият варянт си остава Оригинал втора ръка или нови!!
Просто за Полските нямах информация за качеството, а за Тайванската пластмаса не ми се коментира много-Не че нямат и някои средно добри попадения но като цяло са пълен Боклук!!!
Благодаря за информацията която ще ми е от Полза!!!
Поздрави!!! :)

Назад към E36