Лампичката ( i ) на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Лампичката ( i ) на таблото
Днес малко попрекалих с юркането на колата 318i 93 година е понеже съм нов не ги знам много нещата
изцедих я до 4-та до прекъсвача и после 5-та ама са наложи да влизам в един завой и трябваше да намалям мн бързо сприрачка 4-та пак спирачка 3-та и обортомера чукна 5 хиляди оборота и ми светна тази лампичка ( i ) таа викам да ви питам нормално ли е или е нещо сериозно което трябва да взема под внимание за първи път ми прави така
извинявам се ако някаде мога да намеря отговора във форума но имам мн малко време да стоя пред компа и не мога да насмогна да чета...
мерси предварително
извинявам се ако някаде мога да намеря отговора във форума но имам мн малко време да стоя пред компа и не мога да насмогна да чета...
мерси предварително
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Denev написа:недейте да лъжете колегата бре........... за никакви накладки не става въпрос тука, тая лампа е занивото на спирачната течност

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ми виж,може би трябва да долееш
а колега ,да те питам аз нещо,аа ти по принцип на бензиностанцията ,можеш ли да си сипеш бензин сам
а колега ,да те питам аз нещо,аа ти по принцип на бензиностанцията ,можеш ли да си сипеш бензин сам

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
fedoracore написа:...а колега ,да те питам аз нещо,аа ти по принцип на бензиностанцията ,можеш ли да си сипеш бензин сам...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
fedoracore написа:ми виж,може би трябва да долееш
да колега мога просто тряяя като сложиш пистолета да го пъхнеш колкото може и да го пуснеш на доло иначе не можеш да заредиш се едно пистолета е счупен
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Изобщо не трябва да ти свети лампата за спирачната течност,щот си спрял по-екстремно!Обаче вземи си огледай колата дали е започнала да хвърля от някъде течност,в следствие на екстремното спиране!Също така-как са ти накладките?С износването на накладките,нивото на течността в казанчето спада и това е нормално!При поставянето на нови-пак се покачва.Може би нямаш достатъчно течност в казанчето и трябва мъничко да долееш,но преди това направи щателен оглед за течове,като не изключваш като вариант хидро-вакуумният усилвател на спирачките 
14 мнения
• Страница 1 от 1