Как се свалят дръжките на тявана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Как се свалят дръжките на тявана
Колеги кажете как се махат дръжките на тавана - вчера реших да си махна тавана и да го дам за претапициране но не успях да го сваля

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
дааа
и не ги напъваи много тези капачки че после ще започнат да се отварят сами като друса и ще трябва да ги лепиш. кофти е
и не ги напъваи много тези капачки че после ще започнат да се отварят сами като друса и ще трябва да ги лепиш. кофти е
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
така да използвам темата на колегата и неговата снимка направо че видях това дето м итрябва
:):)
дали някой има такива две капачки които съм оградил в снимката че тавана ми е от англичанка и над шоферската страна имам де дупки (по възможност да са сиви но нянма да имам претенци и други да са само да запиша дупките благодаря ви предварително знам че все някъде някой може да има двечки
)

дали някой има такива две капачки които съм оградил в снимката че тавана ми е от англичанка и над шоферската страна имам де дупки (по възможност да са сиви но нянма да имам претенци и други да са само да запиша дупките благодаря ви предварително знам че все някъде някой може да има двечки
6 мнения
• Страница 1 от 1