ПОМОЩ!!Заключена кола,как да я отворя без ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПОМОЩ!!Заключена кола,как да я отворя без ключ
Имам страшен проблем заключих си ключовете вътре в е36-цата,как да я отворя помагайте.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
много кофти
я даи малко инфо кои модел е . коя година? алармата каква е и тн
централното към нея ли е
наи краиния варянт е да се простиш с триъгалното стъкалце на задната врата ако е седан
или да помолиш някои ключар ,но цената ще е колкото на стъклото
я даи малко инфо кои модел е . коя година? алармата каква е и тн
централното към нея ли е
наи краиния варянт е да се простиш с триъгалното стъкалце на задната врата ако е седан
или да помолиш някои ключар ,но цената ще е колкото на стъклото
Наскоро брат ми имаше подобен проблем с неговата е36-ца. Накрая успя да отвори малко едно от задните стъкла, след това прокара тел и отвори стъклото докрай, после си взе ключовете и си отключи колата.
Аз не се сещам за по-добро решение, нямал съм такъв проблем и така...
В зависимост от годината и версията на модула за централното заключване, колата не може да се отвори от палчетата вътре когато е заключена от отвън, така че не се чуди ако палчетата и дръжките на вратите не отключат колата.
ПП: Извади си резервен ключ!
Аз не се сещам за по-добро решение, нямал съм такъв проблем и така...
В зависимост от годината и версията на модула за централното заключване, колата не може да се отвори от палчетата вътре когато е заключена от отвън, така че не се чуди ако палчетата и дръжките на вратите не отключат колата.
ПП: Извади си резервен ключ!
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
да да да.... споделете как да ни влизат в колите без ключ, и го направете ВАЖНА тема !!!
колега - ключар само ти е оправията...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
това за резервния ключ ясно,ще си извадя но първо трябва да си я отворя,колата е 1992г и няма централно нито аларама,прозорците се опитахме да ги натиснем но не слизат на долу.с някаква лента можело да се отвори но незнам как.
П.П.Айдуците отдавна знаят как да си я отворят ние няма да ги научим тепърва,по скоро да ни помогнат малко.
П.П.Айдуците отдавна знаят как да си я отворят ние няма да ги научим тепърва,по скоро да ни помогнат малко.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ако имаш каксо проблема ти е решен
тъпо ама по другначин ще етъпо ако се опише как може дасе отвори колата защотот все пак има и недоброжелатели тука мога да го кажа с чиста съвест ...
Или джам и после разправии или ключар...
Другия вариант е да намериш автоджамбазин и да му платиш да ти отвори врата но е прекалено тъпо като вариант
Или джам и после разправии или ключар...
Другия вариант е да намериш автоджамбазин и да му платиш да ти отвори врата но е прекалено тъпо като вариант
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Re: ПОМОЩ!!Заключена кола,как да я отворя без ключ
Братле отиди и извикай някой ключар няма да ти вземе много кинти!за 5 мин. колата ще е отворенаbika написа:Имам страшен проблем заключих си ключовете вътре в е36-цата,как да я отворя помагайте.
решението на въпроса:
стана като напънахме вратата и между уплътнението на тавана и вратата вкарахме тел и дръпнахме палчето.
процедурата е доста трудна и последсвията са надраска боя от вътрешната страна на вратата където се е търкала телта,но все пак си реших проблема.
Благодаря на всички включили се в темата.
стана като напънахме вратата и между уплътнението на тавана и вратата вкарахме тел и дръпнахме палчето.
процедурата е доста трудна и последсвията са надраска боя от вътрешната страна на вратата където се е търкала телта,но все пак си реших проблема.
Благодаря на всички включили се в темата.
Звънни на ключар или просто си махни оплътнението под джама и с една крива тел обърни механизама така,че да отключи.Аз заключвах един Логан и званях на ключар и като видях,че го отвори за 3 мин после я заключвах 2-3 пъти умишлено да си тренирам .. лесно е но трябва да погледнеш каде точно да дръпнеш или натиснеш и телта да е стоманена да не се гъне.Все пак Ключар е най-удачния вариант.Взе ми около 40лв.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
boywalking написа:да да да.... споделете как да ни влизат в колите без ключ, и го направете ВАЖНА тема !!!
те професионалистите знаят и без да им казваме
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Колега вземи една ножовка мн леко е закривяваш в едния краи и ставаbika написа:опитвам се да натисна задното стъкло,то не е ел. но поддава много малко.като напъна предната врата има малко разстояние,но едвам влиза телчица там
бъркаш то4но кадето е тва отвътре да се заклучва и дърпаш на горе и става
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2