Много тъп проблем с Лампата на маслото-не свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Много тъп проблем с Лампата на маслото-не свети
Здравейте, имам от няколко дена проблем който не мога да оправя. В един момент спря да ми свети лампата за налягането на маслото при подаване на контакт и се почна по добре познатата схема. Колата е Е36 М3 С50Б30 направих следните неща и вече съм изчерпан откъм идеи
смених крушката
проверена е жицата от датчика до таблото
смених таблото
смених датчика и в крайна сметка пак не почва да свети. По таблото всичко друго ми работи перфектно. Моля ви дайте идеи че немога да измисля нищо повече
смених крушката
смених таблото
смених датчика и в крайна сметка пак не почва да свети. По таблото всичко друго ми работи перфектно. Моля ви дайте идеи че немога да измисля нищо повече
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Много тъп проблем с Лампата на маслото-не свети
Strabex написа:Здравейте, имам от няколко дена проблем който не мога да оправя. В един момент спря да ми свети лампата за налягането на маслото при подаване на контакт и се почна по добре познатата схема. Колата е Е36 М3 С50Б30 направих следните неща и вече съм изчерпан откъм идеи
смених крушката
смених таблото
Е то друго няма ....
Сигурен ли си , че другия датчик е бил здрав ... да не се окаже , че и той е бил повреден ....
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
около масления филтър е датчика с жичка мисля с един пин , откачи му буксата и я допри на маса ако е един пин , ако са 2 ги свържи на късо , като някой гледа дали ще светне лампата през това време. Ако севетне се сещаш каде е повредата , ако не - лампата. Тоя датчик е с контакт вътре , не мери стойност а над определено нялягане затваря контакта
това ми отговориха на мене преди време по същия проблем
- Strabex
- младши ентусиаст
-
Датчика е с една жичка допрях я на маса. но не светна. Тъпото е че таблото което сложих беше работило допоследно. Прозвъних кабела от буксата на датчика до буксата на таблото и е здрав. днес ще ровя в таблото пак 
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
- Strabex
- младши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1