въпрос за амортесьори Монро рефлекс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
въпрос за амортесьори Монро рефлекс
Здравейте колеги,имам един въпрос за амортесьори Монро рефлекс,някой слагал ли е и какво ви е мнението,предстои ми смяна на предни амортесьори на е36 комби,но пазарат е заринат от ментета.На Монрото му дават 3 год.гаранция и цените са доста добри има и намаление,говоря за вносителя тех-ко някой пазарувал ли е от тях и как са им частите някакви впечатления имате ли. http://tech-co.net/read.php?lang=bg
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
а
парво да знае6 4е не признават гаранцията като изпуснат и като ги отнесе6 ти казват 4е си уцелил дупка така е с пове4ето които имат гаранция.ако има6 някои лев си купи кони или боге-турбо но броиката е около 250 300 за броика и нямат гре6ка
- onicks
- младши ентусиаст
-
монро
колега и аз съм чувал,но това беше за монро,а не за монро рефлекс това е нова разработка и е на пазара от 3год.имаики предвид че на Билщайн има дават 1г.или 20000км гаранция,на каябата 2г.но от много хора знам че имат твурда возия за Боге чух,че не дават гаранция,Сакс от вносителя 2г гаранц. и просто питам нали затова са тия форуми да обсъдим кое е наи-добро за всички.Все пак това е единствения производител с 3г. г-ция,имам познати с бусове минали 20000км и нямат проблеми,та за това питам и вас.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
колега,ще направиш грешка с монро.найстина са евтини но за сметка на това качеството не е добро.. вземи боге турбо и няма да сбъркаш..поздрави ти преценяваш :p
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: монро
onicks написа:колега и аз съм чувал,но това беше за монро,а не за монро рефлекс това е нова разработка и е на пазара от 3год.имаики предвид че на Билщайн има дават 1г.или 20000км гаранция,на каябата 2г.но от много хора знам че имат твурда возия за Боге чух,че не дават гаранция,Сакс от вносителя 2г гаранц. и просто питам нали затова са тия форуми да обсъдим кое е наи-добро за всички.Все пак това е единствения производител с 3г. г-ция,имам познати с бусове минали 20000км и нямат проблеми,та за това питам и вас.
Колега , то всичко хубаво ....но нали знаеш , че когато едно нещо има лоша слава , никой не го купува , като не го купува съответно няма и впечатления от него и когато излезе нов продукт трябва време , за да може да покаже качествата си на пазара и евентуално да "изтрие" лошата слава на "предшественика" си .... За времето за което аз посещавам форума на БМВ нито веднъж не съм видял някой да препоръча амортисьор МОНРО .... Като марки се въртят основно - Кони, Билщайн , Закс-Боге ... Лично аз съм със Закс амортисьори и съм доволен ....
- onicks
- младши ентусиаст
-
Амортисьори
добре колеги,кажете ми тогава официалния внусител за българия за Амортисьори SACHS и BOGE ?идеята ми е че случайните магазини които се водят за вносители товарат цената давам пример с монро 220лвбр. а вноситея 182лвбр. това са 38лв на бр. а отделно тампона на макферсона и шок тампона с прашника пак товарат лайнарите и се забравят.или ми дайте линк някакъв,предварително ви благодаря
Последна промяна onicks на 16 Юли 2009, 20:54, променена общо 1 път
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Амортисьори
onicks написа:добре колеги,кажете ми тогава официалния внусител за българия за Амортисьори SACHS и BOGE ? или ми дайте линк някакъв,предварително ви благодаря
Аз не знам кой е официален вносител , но моите амортисьори ги поръчах от дару (не че съм искал да са ЗАКС, просто си поръчах амортисьори за модела по номенклатурен номер) и ми доставиха точно ЗАКС .
- onicks
- младши ентусиаст
-
Амортисьори
можеш ли да ми напишеш цената на един бр. амортесьор 1бр.прашник и тампона на макферсона или някаква обща цена,благодаря
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Амортисьори
onicks написа:можеш ли да ми напишеш цената на един бр. амортесьор 1бр.прашник и тампона на макферсона или някаква обща цена,благодаря
Цените , които ще цитирам са от преди около година (тогава ги сменявах тези части...)
Цена на предни амортисьори - 197лв. (бр.)
Цена прашник (предни и задни) - 17лв. (бр.)
Тампони на предните амортисьори не съм ги сменялвал но са цифра (поне в дару). Задни амортисьори не съм сменявал и не мога да ти кажа цената .
Тампони задни амортисьори 36лв.(бр) - БОГЕ
- onicks
- младши ентусиаст
-
Амортисьори
Цена на предни амортисьори - 220лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 36лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-60лв бр. цените са от ВиД ауто за Амортисьори Сакс
Цена прашник (предни) - 36лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-60лв бр. цените са от ВиД ауто за Амортисьори Сакс
Последна промяна onicks на 16 Юли 2009, 22:48, променена общо 1 път
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Амортесьорите много пара, преди 2 години купувах Боге на 180лв. без отстъпка. Определено за БМВ това са сток амортесьорите Закс-Боге.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- onicks
- младши ентусиаст
-
Амортесьори
Цена на предни амортисьори - 240лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 46лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-60лв бр. цените са за Боге и незнам дали имат г-ция в Ауто+ Цена на предни амортисьори - 190лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 31лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-45лв бр. цените са Билщайн от Манипекс 1год или 20000км г-ция Цена на предни амортисьори - 182лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 28лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-66лв бр. цените с 10% отстъпка на всички части с марка ,,Монро,,до 03.07.09 от Тех-ко Каябата са аналогични като цени и гаранция с Сакс.
Цена прашник (предни) - 46лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-60лв бр. цените са за Боге и незнам дали имат г-ция в Ауто+ Цена на предни амортисьори - 190лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 31лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-45лв бр. цените са Билщайн от Манипекс 1год или 20000км г-ция Цена на предни амортисьори - 182лв. (бр.)
Цена прашник (предни) - 28лв. комплект
Тампони на предните амортисьори-66лв бр. цените с 10% отстъпка на всички части с марка ,,Монро,,до 03.07.09 от Тех-ко Каябата са аналогични като цени и гаранция с Сакс.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2