Angel Eye-s,видове трафове,защита и начин на употреба!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Angel Eye-s,видове трафове,защита и начин на употреба!
Колеги нещо черна седмица ме е подгонила след като успях да счупя няколко от копчетата на борд компа,сега мойта щаига окьоравя от лява,имам предвид angel eyes-a от ляво си замина,тъй като предполагам че щом си отидоха и двата от едната страна става въпрос за траф!Сега четох стари теми и виждам че някои колеги казват за проблеми с трафовете ако се палят първо angel-ите после двг.-то и ако се оставят да свети на изгасена кола!Преди съм виждал че понякога като оставям колата със светнати ангел-и пред магазина например единия започва да свети по-слабо и като заплая се оправя,не помня от коя страна беше за съжаление!
Та въпроса ми е сега чета че има няколко вида трафове малки и големи,предполагам става въпрос за такива със защита или без/от какво защита?/,може ли на рингове от комплект с малките трафове да се сложат от тези големите със защитита от нещо си?
И колко струва един от тези трафове или по-добре да си зема един такъв цял комплект и като изгори нещо да го заменям?
Ще е интересно всеки да сподели как процедира ,оставя ли ги да светят на изгасена кола,пали ли ги преди двг.-то,време между две последователни on/off и т.н!
Та въпроса ми е сега чета че има няколко вида трафове малки и големи,предполагам става въпрос за такива със защита или без/от какво защита?/,може ли на рингове от комплект с малките трафове да се сложат от тези големите със защитита от нещо си?
И колко струва един от тези трафове или по-добре да си зема един такъв цял комплект и като изгори нещо да го заменям?
Ще е интересно всеки да сподели как процедира ,оставя ли ги да светят на изгасена кола,пали ли ги преди двг.-то,време между две последователни on/off и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Колега виж civic мисля, че един траф го даваше 15 20 лева ама не съм сигурен. Аз моите не ги гася ако съм за малко слезнал от колата. И си паля на тях. То какъв е смисъла от тях ако ги гасиш като слизаш
. Мен специално си ми харесва кат си видя колата да си светят. Не бих ги гасил и винаги са ми пуснати.

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
При мен вече два трафа заминават и проблема мисля е в прегряването, тъй като стоят във фара и не се охлаждат. Просто трафовете се издуват и стават целите в "цицини".
Аз по съвет на колегата civic, преди два дни ги монтирах извън фара, сложх ги в/у фара където влиза свеж поток въздух и само времето ще покаже да ли ми е вярна треорията с прегряването.
Аз по съвет на колегата civic, преди два дни ги монтирах извън фара, сложх ги в/у фара където влиза свеж поток въздух и само времето ще покаже да ли ми е вярна треорията с прегряването.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
да,виж колегата civic,много коректен и продава на много добри цени за клиентите,моите трансформатори съм ги залепил отвън на фара отзад на капачката за габарита с двойно залепяща лепенка и за сега е ОК .И аз съм чувал ,че е добре да запалиш и след това да пуснеш ейнджъла
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- cekata_316
- Потребител
-
Чувал съм че може на Би-ксенон да се сложат Еинджъл-аис. И сега искам да питам това наистина ли е възможно и ако е възможно колко пари струва.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
cekata_316 написа:Чувал съм че може на Би-ксенон да се сложат Еинджъл-аис. И сега искам да питам това наистина ли е възможно и ако е възможно колко пари струва.

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
моите трафчета съм ги зел преди година от колега от форума и са във фаровете, досега не ми е горял, незнам може би има значение че с ксенона няма това топлоотделяне като обикновената крушка

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
някои ,горът от неправилно поставяне .
леко да драпнеш едното кабелче при сгобяването на фара и е фитка ринга

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
cekata_316 написа:Чувал съм че може на Би-ксенон да се сложат Еинджъл-аис. И сега искам да питам това наистина ли е възможно и ако е възможно колко пари струва.
Ти пък къде имаш Би-ксенон?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
fedoracore написа:някои ,горът от неправилно поставяне .
Хабсолутно вярно. Сички мои ccfl които продавах съм ги пробвал в нас, но съм сменил поне 10 ринга за моя сметка, счупени явно при монтаж.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bum_bum написа:Голям траф = няма ядове, малък траф = преебали са ви, цената на едро е почти на 1/3
Интересно ми е това само за Angel Eye-s -а ли се отнася или и за ксенона???

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
bum_bum написа:fedoracore написа:някои ,горът от неправилно поставяне .
Хабсолутно вярно. Сички мои ccfl които продавах съм ги пробвал в нас, но съм сменил поне 10 ринга за моя сметка, счупени явно при монтаж.
така е, не ме питайте от къде знам.

virtue and tranquillity
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3