Някой навит да го почерпя и да ми смени чип-а на М50Б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Някой навит да го почерпя и да ми смени чип-а на М50Б20
чипа е с цокъл, имам проблем с откачането на платката дето седи на нея чипа, идвам където кажете и давам колкото искате само да го сменим, че кви ядове имам
Благодарности на сички дето искат и могат да ми помогнат....

Благодарности на сички дето искат и могат да ми помогнат....

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Аз съм имал същия прболем
Бих ти го сменил ако бях от София. Но и сам въобще не е трудно... Предполагам не може да разединиш двете свързани платки.
След като махнеш металната кутия, изваждаш пластмасовите щифтове и повдигаш горната платка максимално т.е. колкото позволява широкия бял кабел с който са свързани. Вземаш една отверка и от станата на буксата така както е наклонена платката, там където са крачетата я натискаш съвсем леко надолу. Платката има ръб който опира в желязната рамка на буксата. Съвсем малко му трябва и излиза... Какво ли не съм пробвал докато Kamikadze и TURBO Maniak не ми обясниха в ИРС как ставало ...
Успех!

Бих ти го сменил ако бях от София. Но и сам въобще не е трудно... Предполагам не може да разединиш двете свързани платки.
След като махнеш металната кутия, изваждаш пластмасовите щифтове и повдигаш горната платка максимално т.е. колкото позволява широкия бял кабел с който са свързани. Вземаш една отверка и от станата на буксата така както е наклонена платката, там където са крачетата я натискаш съвсем леко надолу. Платката има ръб който опира в желязната рамка на буксата. Съвсем малко му трябва и излиза... Какво ли не съм пробвал докато Kamikadze и TURBO Maniak не ми обясниха в ИРС как ставало ...

Успех!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Нямаш проблем обади се и ще го сменя(доста хора карат със сложени от мен
) 0887 102779
П.С. Само да е в близките два-три дни че съм по свободен.

П.С. Само да е в близките два-три дни че съм по свободен.
May the BMW force be with you!
5 мнения
• Страница 1 от 1