Пак съм аз и...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Пак съм аз и...

дайте идеи направо съм полудял
приемам предположения всякакви
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
То и без ABS, щото иначе Engi нямаше да му маха бушоните
. На мен така и не ми стана ясно точно какъв е проблема - работи ли тоя блок или тотално е сдал багажа, в смисъл ABS включва ли ти се, или не. Аз имах подобни проблеми и ходих на какви ли не диагностики, даже и с DIS-а в Найскар неможаха да влезнат в модула. Ама накрая проблема си го реших сам по много изуитски начин и сега всичко работи.

проблема е /поне така ми казват на всякъде където правих диагностика, дори и в дарокар/ че не стигало захранване, но всицхко проверих жици датчици глупости и нищо всичко си е наред. А блок не можах да намеря защото са много изкелефирчени ставали само от 325i и нищо друго. А сте ми излезе малко скъпичко да си го купя и да разбера че и моя работи
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
закачи твоя на друга кола. пак провери релетата , те сбъгват човек , не може да е друго вярваи ми , да не стига ток реле + бушон
я напиши до самия блок стига ли тока ? ако не стига носи го на лудиаГСм да го подухне малко на топъл въздух
я напиши до самия блок стига ли тока ? ако не стига носи го на лудиаГСм да го подухне малко на топъл въздух

- Venci_ii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325xi
е щто не пуснеш отделно захранване до ел. блок и да видиш дали ще работи
Аз така направих след тримесечно обикаляне по "специалисти" които ми казваха "не виждам АБС нещо не е в ред" и на края намерих схема на ел.блок видях каде трябва да има захранване пуснах една временна жица и АБС-а тръгна.
Аз така направих след тримесечно обикаляне по "специалисти" които ми казваха "не виждам АБС нещо не е в ред" и на края намерих схема на ел.блок видях каде трябва да има захранване пуснах една временна жица и АБС-а тръгна.
7 мнения
• Страница 1 от 1