клима Е36 след 97
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
клима Е36 след 97
много ми харесва дигиталното табло на климатроника един приятел си купи наскоро 318ис .
Много яко изглежда и е удобно нагласяваш си на теб 18 градуса на жената 25 и така си духа
Много яко изглежда и е удобно нагласяваш си на теб 18 градуса на жената 25 и така си духа

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
- BMW M POWER
- кандидат ентусиаст
-
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Продават се такива модули, ама интервенцията да си го смениш с тоя с врътките е даже доста по-сложна и от тази да сложиш пълен борд компютър на мястото на аналогов часовник
Ама ако пък чак толкова си се влюбил в него можеш да се пробваш. Аз ще изчакам като направят такъв дето на мен да мога да си пусна климатика, а на жена ми да духа топло от парното
.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва въобще възможно ли е да се сложи на мястото на климата с врътките?Май няма да стане...
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
При мен климатроника е слаган допълнително.Е,не е като оригиналния,
ама е значително по-добре от врътки

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
bmwdriver написа:При мен климатроника е слаган допълнително.Е,не е като оригиналния,
И при мен е така ...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Тоя шум е, че след като изключиш от контакт се затварят всички клапи по въздуховодите, но това е за 3-4 секунди. Ако шума продължава още след това значи е от турбината за датчика на вътрешната температура. Има едно моторче с турбинка, което засмуква въздух от купето за да може той да минава през датчика. Понякога тая турбинка остава включена и продължава да се върти за около 15-20 мин. още. Няма никакъв проблем, макар, че нетрябва да е така. Аз пак го отдавам на някъква софтуерна грешка
.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Най-вероятно имаш в алармата токов датчик, който следи консумацията, и който има вероятност да не е настроен както трябва.
Шумът продължава различно от 2-3мин до 20 мин. Все още не съм установил закономерност. Това, което забелязах е, че ако парното/климатика са в изключено състояние когато гася колата, шумът не се чува. Доста логично разбира се.
По отношение на алармата - купих я с нея и незнам въобще какво следи и какво не. Малко офтопик - някой може ли да ми препоръча къде мога да си монтирам качествена аларма (обемен & шоков датчик, пейджър и всички глезотийки към нея) и приблизително как вървят цените.
10х
П.С.: Забравих да поясня - Лудия визира моето Е36. Благодаря ти Луд за цялата помощ, която ми оказа!
По отношение на алармата - купих я с нея и незнам въобще какво следи и какво не. Малко офтопик - някой може ли да ми препоръча къде мога да си монтирам качествена аларма (обемен & шоков датчик, пейджър и всички глезотийки към нея) и приблизително как вървят цените.
10х
П.С.: Забравих да поясня - Лудия визира моето Е36. Благодаря ти Луд за цялата помощ, която ми оказа!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Това за алармата го написах на ©. Когато не си пускал парното или климатика нешуми, защото тогава тоя датчик неработи - от тук следва, че 99.99% шума ти е от него
. А ти по-добре намери не толкова свястна аларма, а свестен алармаджия, че после какви проблеми почват - не е истина. Също така обемен датчик не ти трябва (ако говориш за тези ултразвуковите дето приличат на микрофони).

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2