От къде да си купя крушки ?!?!?!-ЗА КЛЮЧ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

От къде да си купя крушки ?!?!?!-ЗА КЛЮЧ

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 12:20

Колеги от къде да си купя крушки за светлините на врътките на парното и на пепелниците?!Без цокъл са.
Последна промяна C8699HX на 30 Дек 2008, 20:34, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i

Мнение от Biogame » 30 Дек 2008, 13:10

във всеки един магазин за автоаксесоари ги има,аз моите ги смених с крушки на хела и съм си доволен
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 30 Дек 2008, 13:25

а сега кой от шас е нашит да ми помогне да сменим и мойте ???????? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
юе нещо поизгоряха ще сам много благодарен и ще почерпя разбира се ...
искамнякой дето го е прашил защотот няма да се бласкам кое преди кое да сшаля а колегат ще ми казша и ще стане по барзо и по добре :):):)
PNR@abv.bg
София
0888779546

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 14:50

Колега сменям ти ги всичките в миг :D Ама не съм сигурен дали ще дадеш 4.42лв за крушка :mhihi: :mhihi:

В кой магазин за автоаксесоари ги има ?И колко пари си ги взимал?!Защото аз ходих до Каморауто и ми казаха,че ги нямат.Естествено в ДаруКар ги имаха и се прежалих да дам 5 кинта за една крушка :evil:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 30 Дек 2008, 14:58

Колега, наистина във всеки магазин ги има. Те не са нещо нестандартни, че да ти трябва конкретен (едва ли не специализиран) магазин (освен тези на пепелниците де, ако си фейс).
Можеше да провериш, първо една две страници назад във форума, съвсем скоро имаше такава тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1318437
Общо взето нормалния начин да си купиш крушки е да ги свалиш и да отидеш с тях в магазина за да ти дадат същите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 30 Дек 2008, 15:01

C8699HX написа:Колега сменям ти ги всичките в миг :D Ама не съм сигурен дали ще дадеш 4.42лв за крушка :mhihi: :mhihi:

В кой магазин за автоаксесоари ги има ?И колко пари си ги взимал?!Защото аз ходих до Каморауто и ми казаха,че ги нямат.Естествено в ДаруКар ги имаха и се прежалих да дам 5 кинта за една крушка :evil:

Kak 4,42лв. бе :shock: .На мен във Вари за крушкиата за предния пепелник ми искаха 10.00лв с поръчка от ДаруКар:evil: И казаха,че не можела да се преправа :mhihi: .Дали не светя с крушка за 50 стинки в оригиналния цокъл в момента :mhihi: :mhihi: .А иначе тези за таблото са по 5лв :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 30 Дек 2008, 15:05

Колега Plradev, навярно твоето БМВ е след фейса (или поне след средата на 95) и затова крушката ти е от този вид с променения цокъл. Но като гледам на колегата, пуснал темата, БМВ-то е 93 набор и крушките му дори в пепелника са стандартни (и е максимум лев, два). Тази във врътката за фаровете също е стандартна и струва 50 стотинки. За останалите крушки, за които пита не мога да кажа точна цена (не ми се е налагало да сменям), но съм сигурен, че някъде из форума пише и за тях.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 15:08

Колеги не искам никой да се обижда,обаче е много лесно да се пише в форума.От сутринта съм навъртял 24км и не мога да намеря такива крушки!Нека някой да ми каже в кой магазин ги има и ако трябва ще отида до другия край на София да си взема (ако ще и по 1лв да са!),обаче на тия в ДаруКар няма да им дам 5лв за неква крушка!!!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 15:10

На мен други крушки не ми трябват всичките са ми еднакви и за 2-та пепелника и за бутона на аварийните и за врътките на парното (за парното си купих от дарукар),и при мен не се сменя цокала само се вади крушката.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 15:35

Сега в крайна сметка навсякаде са по 0.50лв и няма кой да ме ориентира къде ?! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 30 Дек 2008, 15:46

Пич ами не се обиждай и ти, но ти си човекът, който "лесно пише, трудно търси". Има 15-20 теми поне за твоя въпрос. И за пореден път искаш да се обсъжда. Ами ок.
Твоите крушки са от старите, тях ги има навсякъде (в магазините за авточасти по-скоро, не само по автоманиите, дори в Практикер ги има), те са без цокъл и струват 50 стотинки - лев. Ако колата ти е с новите крушки (които са заедно с цокъла), тогава наистина са по-трудни за намиране и струват поне 4-5 лв., но разбира се във форума има още 15-20 теми и по този въпрос, как се приспособява новата крушка за стария цокъл, как се запоява, колко струва, къде я има и т.н.

PS: и не се учудвай, че по темите ти не пишат особено много хора, предполагам им е поомръзнало да се пише по елементарни въпроси и то всеки божи ден, не те упреквам, прави каквото искаш, но те съветвам да ползваш търсачката (колкото и банално да ти прозвучи), така ще си спестиш много коментари като този моя (заядливи, дребнави, подигравателни, излишни, безполезни).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 20:34

Еврика от АутоСити на Гео Милев за 1.20лв :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Дек 2008, 20:44

Добре де не те ли е срам да пуснеш такава тема?
Дори жените във форума не са пускали такава :idea:
Излагаш се ,все едно да питаш от къде да си вземеш антифриз,бензин или масло. :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrkN » 30 Дек 2008, 21:03

е нали за тва е тоя форум...
евала на марто а то ни било до гъза :mhihi: и моите ги смени повода 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от C8699HX » 30 Дек 2008, 21:20

:mhihi: :mhihi: :mhihi: На мен ми е ясно че в Дарукар има всичко!Въпроса беше къде има такива които не са по 5лв,колега не ти знам финансовото състояние но лично аз не бих дал 30лв за некви крушки :) И не ме е срам защото в нито една от "многото теми по този въпрос" не пишеше конкретно в кой магазин ги има!!!Всеки седи и си чеше пръстите,"в Практикер ги има бе!" зад Практикер ги има!Само дето горих напразно бензин!Ето сега вече в моята безмислена тема се знае къде точно ги има тези крушки и каква им е цената ;)
ИзображениеИзображение

Следваща

Назад към E36