Инспекция на Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Инспекция на Е36?
Преди години бях чел мануала заради удивителният знак "!" който ми беше излезнал на таблото. Тогава се оказа, че имам теч в заден десен барабан на спирачките.
Днес докато паркирах забелязах, че ми свети "Инспекшън"...попринцип знам, че тя светваше когато стигнем до последното червено квадратче на маслото...сега обаче колата е обслужена преди 2000км., така че не е от това
Питането ми е, някой знаели в кои други случаи светва "Инспекшън"
Мерси предварително
Днес докато паркирах забелязах, че ми свети "Инспекшън"...попринцип знам, че тя светваше когато стигнем до последното червено квадратче на маслото...сега обаче колата е обслужена преди 2000км., така че не е от това
Питането ми е, някой знаели в кои други случаи светва "Инспекшън"
Мерси предварително

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва е разисквано съгурно 250 000 пъти
Ма те мързи да погледнеш в търсачката, нали???
Inspection светва и когато колата трябва да мине на преглед.. регулярен преглед... както си е по спецификациите на BMW.. лесно можеш да го нулираш по метода на нулиране на маслото... само че се изчаква малко повече..
И другият път помисли първо дали имаш опцията и сам да си помогнеш с отговора, преди да пускаш поредната "дублираща" тема...
Inspection светва и когато колата трябва да мине на преглед.. регулярен преглед... както си е по спецификациите на BMW.. лесно можеш да го нулираш по метода на нулиране на маслото... само че се изчаква малко повече..
И другият път помисли първо дали имаш опцията и сам да си помогнеш с отговора, преди да пускаш поредната "дублираща" тема...
2 мнения
• Страница 1 от 1