проблем с стъклото! :( плс помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с стъклото! :( плс помагайте
преди 1 4ас като падна мъглата бях с едни приятелчета в колата и си лафихме като си тръгнаха отворих прозореца си до долу да им кажа нещо и от там нз какво стана... прозореца не иска да се дига чува се звука се 1 опира горе на махимума като дам надолу се чува се нали звука както опира в минимума и така и няма мърдане...
чудех се данеби да са се запотили стъклата и да е залепнало стъклото по оплътнението и да не може да се движи на горе...тва единия вариант?после го покарах малко така с опити да ги дигна и сега не се чува никакъв звук за нагоре като натисна...и сега пък се притеснявам данеби да съм изгорил моторчето?
хубавото е че имам гараж оставих я там и даже разкачих акомулатора с надеждата че утре като го пусна ако нещо е блокирала електрониката ще се оправи...
плс кажете какво мога да направя ако някой е имал същия проблем,че утре съм от 6 на работа и няма как да отида с нея и да оставя отворен джама пък с реиса е тегаво в 5;30 ;(

чудех се данеби да са се запотили стъклата и да е залепнало стъклото по оплътнението и да не може да се движи на горе...тва единия вариант?после го покарах малко така с опити да ги дигна и сега не се чува никакъв звук за нагоре като натисна...и сега пък се притеснявам данеби да съм изгорил моторчето?
хубавото е че имам гараж оставих я там и даже разкачих акомулатора с надеждата че утре като го пусна ако нещо е блокирала електрониката ще се оправи...
плс кажете какво мога да направя ако някой е имал същия проблем,че утре съм от 6 на работа и няма как да отида с нея и да оставя отворен джама пък с реиса е тегаво в 5;30 ;(

виж да не ти е изскочил водача например....свали кората и зяпай под нея, поне ако не друго да си закрепиш стъклото в затворено положение
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Не е от водача,ако беше от него стъклото щеше да се движи дори и на една страна,нещо ще стърже,ще се чува ,че работи,а при цък,цък сигурно е електрониката,проблем с моторчето 
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
Колегата над мен е прав, ако беше водача щеше да се движи. На мен така ми стана и се движише на една страна и трябваше да го намествам с ръка
А при теб най-вероятно моторчето е спекло и е щракало а не е могло да завърти, и в крайна сметка щом е спряло да щрака може би е изгоряло
А при теб най-вероятно моторчето е спекло и е щракало а не е могло да завърти, и в крайна сметка щом е спряло да щрака може би е изгоряло
"The Beast" (звяра).
ами незнам всъщност какво беше станало...предполагам че понеже беше запотено стъклото от вътре и мокро отвънка и може леко да е залепнало за оплътнението и моторчето да не е позволявало да се дигне...оставих я цяла вечер без ток в гаража сутринта за мое щастие като пуснах акомулатора и като се качих си го дигнах и си бачка досега без проблем
мерси все пак колеги
мерси все пак колеги
5 мнения
• Страница 1 от 1