Нови фарове...Какви?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нови фарове...Какви?
Привет колеги,
препоръчайте фарове за мойта ТДС-ка.Доста поизгоряха и пожълтяха и не осветяват както преди
Нещо немога да намеря из интернет прилични.Търся обикновенни,без ейнджъл айс и ксенони и тн...Бях намерил на едно място по 138лв на фар но сега немога да намеря сайта.Препоръчайте нещо
препоръчайте фарове за мойта ТДС-ка.Доста поизгоряха и пожълтяха и не осветяват както преди
Нещо немога да намеря из интернет прилични.Търся обикновенни,без ейнджъл айс и ксенони и тн...Бях намерил на едно място по 138лв на фар но сега немога да намеря сайта.Препоръчайте нещо
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Максимум 120лв за Депо,ако ще даваш,на мойта ги смених-240лв.Имай в предвид,че и моите са без ксенон и разни други и е възможно да ти изглеждат че светят по слабо в сравнение с Боша и то си е така.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
nParMaTuK написа:По-добро от ЗКВ с лупа няма, нищо че не е нов.
Що бе колега HELLA бес лупа също са много добри!
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Ами голям минус са им пластмасовите стъкла. Разглобявал съм Хела, ЗКВ, Бош и Инпро. ЗКВ-то изглежда най истинско отвътре.
Иначе Инпрото е точно копие на ЗКВ и в момента съм със Инпро със рефлектори от ЗКВ, много добре светят, само че съм със пластмасовите стъкла на Инпрото, заради пустите Геле очи
Иначе Инпрото е точно копие на ЗКВ и в момента съм със Инпро със рефлектори от ЗКВ, много добре светят, само че съм със пластмасовите стъкла на Инпрото, заради пустите Геле очи
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
nParMaTuK написа:Ами голям минус са им пластмасовите стъкла. Разглобявал съм Хела, ЗКВ, Бош и Инпро. ЗКВ-то изглежда най истинско отвътре.
Ми,аз съм с компакт и на него са HELLA без лупа(и стъклото си е стъклено не пласмасово) и мога да ти кажа,че светят повече от боша
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Може колега
, това е което аз съм разглобявал и тва са ми съответно впечатленията
П.С. Всичкото афтър маркет е компромис дори и Инпро-то дето си е една торба пари
П.С. Всичкото афтър маркет е компромис дори и Инпро-то дето си е една торба пари
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Аз се сещам за тук, но сигурно има и по-добри оферти:Nightmare написа:А някъде из интернет оферта за Депо-то?
http://drive.bg/index.php?ModelId=605&cPath=5_138
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Като за начало си смени крушките на фаровете, ще се очудиш какъв ефект имат едни нови крушки, поне при мен беше така. Фаровете ми жълтееха и бях чувал и чел че е от годините вече, прегарят и т.н. Наскоро ми изгоря едната крушка, смениш и двете и ......о чудо
светнаха си с чудесна бяла светлина

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
http://www.avtosklad.bg/12/Фарове/3/BMW/10303/BMW-3+E36.html
Може само стъклата да си смениш срещу 66лв. на фар
Може само стъклата да си смениш срещу 66лв. на фар
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бе я си купи едно ин-про и си свиркай...търси такова,което да е с крушки Н6 на ринговете,че има и едни дето са със крушки като на пепелниците 
Стъклата от 66 лв вече ги няма... Имаше преди време промоцийка на целите фарове от колегата Stefanta по 105 лв Депо с лупа/100 лв без лупа.
Последна промяна tapata77 на 02 Дек 2008, 9:13, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Нови фарове...Какви?
Nightmare написа:Привет колеги,
препоръчайте фарове за мойта ТДС-ка.Доста поизгоряха и пожълтяха и не осветяват както преди![]()
ЗКВ или БОШ с лупи макар и втора ръка
Депото нещо не свети читаво

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2