tursia laisna za predna bronia
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
tursia laisna za predna bronia
kajete ot kade da nameria laisna za prednata bronia, stava vapros za srednata laisna i tazi koiato zakriva teglicha....dnes hodih do edin magazin v orlandovci ama imaha samo stranichnite.....bulgarska rabota
.......mejdudrugoto pri arabite si namerih halogeni second hand za 120 lv, kak vi se vijda cenata, da gi vzema li?

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: tursia laisna za predna bronia
quixzole написа:kajete ot kade da nameria laisna za prednata bronia, stava vapros za srednata laisna i tazi koiato zakriva teglicha....dnes hodih do edin magazin v orlandovci ama imaha samo stranichnite.....bulgarska rabota.......mejdudrugoto pri arabite si namerih halogeni second hand za 120 lv, kak vi se vijda cenata, da gi vzema li?
lud a stoiki imat li iskam i az halogeni
Aми виж датата на поста.....намерил съм много ясно....от интеркар мисля ги купих.....по 20 лв бяха страничните а средната ми беше здрава.
Халогените стойки нямаха...но си направих с триста зора....знам обаче каде се продават чисто нови ХЕЛА със стойки за 150 лв....е колко са истински незнам...но добре изглеждат....ако те интересуват сще ти кажа де са.
И пишете на кирилица...не ме гледайте мен....тва беше миналата година

Халогените стойки нямаха...но си направих с триста зора....знам обаче каде се продават чисто нови ХЕЛА със стойки за 150 лв....е колко са истински незнам...но добре изглеждат....ако те интересуват сще ти кажа де са.
И пишете на кирилица...не ме гледайте мен....тва беше миналата година

Re: tursia laisna za predna bronia
quixzole написа:kajete ot kade da nameria laisna za prednata bronia, stava vapros za srednata laisna i tazi koiato zakriva teglicha....
А пък после:
quixzole написа:....по 20 лв бяха страничните а средната ми беше здрава.
Аз ли не разбирам

или ти се обърка?

6 мнения
• Страница 1 от 1