Проблем с централното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Проблем с централното
Здравейте, днес докато чистех колата видях че кабела който отива от багажника към капака има 3 скъсани жици ... опитвайки се да ги оправя .. нещо стана и сега не ми работи централното ! Порверих всички бушони - няма изгорели .. и сега съм в шах с пешката ... някой може ли да помогне !?
Последна промяна rtzankov на 20 Юли 2004, 22:53, променена общо 1 път

R.I.P Landikar
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Явор написа:виж релето....то думва.
A имате ли идея кое е това реле .. защото .. в капака на бушоните ми пише на италианси и грам не зацепвам !

R.I.P Landikar
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Със сигурност не е там при големите басамаци, а някъде другаде - ако въобще има такова реле, щото аз поне не се сещам за такова - ама де да знам
.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
... в капака на бушоните ми пише на италианси и грам не зацепвам !
Това реле сигурно не е при другите релета.
На първо четене виж това: http://www.autotoys.com/New_Tech/Misc_Info/balarm/body_balarm.htm и това http://www.bmwe30.net/cgi-bin/datacgi/database.cgi?file=articles&report=view&ID=00053&Section= , а може и това http://www.automotiveforums.com/t245172.html.
На второ четене в първия линк релето е около жабката, според втория /обаче за е30/ е зад левия преден високоговорител. Според третия точно при релето има safety 'fuse', който сигурно е думнал при тебе, когато "... опитвайки се да ги оправя .. нещо стана ".

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Проблема е решен благодаря на всички
А как го реши, къде е релето при тебе ? Дай малко инфо и на нас.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Извинете ме за некорекността ...
Търсейки проблема с лудия ... отидохме до една морга и там попитахме ... каде аджеба се намира това реле .. оказа се че на Е36 това е цял модул ... наричан още модул за "комфорт система" ... намира се зад жабката .. до компютара за ABS системата ... представлява черна кутия с 3 куплуга ... цената на старо е 90 лв . Та свалихме ние модула .. слягаме другия .. нищо ... и лудия отвори капака и почна да гледа бушоните, който аз преди това също бях гледал,
и той намери един изгорал ... (много трудно се забелязва че е думнал) .. сменихме го .. върнахме комфорт модула .. и централното проработи ... но не и това на задния капак ... ... разтапицирах го .. и свалих машинката на централното .. оказа се че е с ел.моторче беше сдало багажа .. и даже и с ключ не можеше да си заключа багажника ... имам още единдребен проблем .. който предполагам от какво може да е .. когато заключа вратите .. всички останали освен шофйорската се отключват пак .. когато втори пут заключа ... този ефект го няма ...
Търсейки проблема с лудия ... отидохме до една морга и там попитахме ... каде аджеба се намира това реле .. оказа се че на Е36 това е цял модул ... наричан още модул за "комфорт система" ... намира се зад жабката .. до компютара за ABS системата ... представлява черна кутия с 3 куплуга ... цената на старо е 90 лв . Та свалихме ние модула .. слягаме другия .. нищо ... и лудия отвори капака и почна да гледа бушоните, който аз преди това също бях гледал,

R.I.P Landikar
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Точно по тоз проблем има обширна тема ,потърсете я .. аз имах същия проблем ,дължи се на прекъснат кабел на датчик за отключено/заключено на някои от управляващите ключалки(предни врати или багажник) при мен беше на багажника ,в снопа който влиза от капака в купето.Успех
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Роска, някоя от командните (предните и на багажника) машинки не бачка както трябва. При мене е подобен проблема и май е задната, защото тя отключва всички врати, но не заключва никоя друга освен себе си
. А при заключване и отключване трябва да въртя по два пъти 

13 мнения
• Страница 1 от 1