Разлика във воланите на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Re: Разлика във воланите на Е36
здравейте колеги за да не пускам нова тема да попитам направо тука,аз съм с волана от снимка номер "6" и искам да си сложа такъв от снимка с номер "1" ще паснели волана? ще имам ли клаксон? за друго няма да питам понеже нямам
И мен ме интересува същото както колегата,лесно ли е да се смени този волан номер 6 със номер 1?
И мен ме интересува същото както колегата,лесно ли е да се смени този волан номер 6 със номер 1?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Amateur написа:Номер 1 с бег ли е?Аз съм с номер 8 искам да си сложа номер едно ще пасне ли на е36?95 година е.Ако някои в форума продава запазен да пише едно лс че немога да пускам теми все още.
С възглавница е да. Аз си сложих волан от Е39 на е36цата, значи и обратното трябва да е възможно

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Колеги,
Имам един много прост въпрос, но не можах да намеря отговор..
Кой волан е с най-малък диаметър?
Доколкото разбрах - волан от М-пакет и от М3 са различни, така ли? М3-ковия е по дебел?
ПП
Аз, например съм с волан от Z4, но нямам бег и зее дупка отпред. Най-много ми липсва клаксона
Доколкото разбрах - волан от М-пакет и от М3 са различни, така ли? М3-ковия е по дебел?
ПП
Аз, например съм с волан от Z4, но нямам бег и зее дупка отпред. Най-много ми липсва клаксона

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
baitun написа:u`F`o написа:еее най-после срещнах сродни души - купе сектанти![]()
Седана е за бедняците![]()
Все пак стартовата цена на е90 е 56 000лв , а на е92 (купето) 78 000лв
А бре, мен, ти като караш е36 сигурно си мноооого богат, и аз харесвам повече е92 от е90, но за е36 съм +1 за седан, не казвам, че не ми харесва купето. Сори за
Тц, не се научихте да не съдите за хората по т'ва дето карат. Тва, че някой кара Е36, не винаги означава, че е беден. Кой знае зад гърба му колко имота има, кой под наем, кой за продан. Кой знае и в банката на сметка кво държи. То по тая глупава логика излиза, че тия с Е30-ките са най-бедните ли тогава? Ми я се разровете в проекти, кви неща правят по тия Е30ки... то т'ва некой дето е супер бедняк ли може да си го позволи? Аре стига глупости.
По темата... аз съм с номер 1 от картинките и също си мисля, че ако беше една идея по-малък щеше да е страхотен.

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- search & destroy
- Потребител
-
- Кара: 318iS HellRot
- Мечтае да кара: 318iS HellRot
Колеги помогнете... Това може ли да стане факт??? И ако да , как и каде?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Bexim написа:Колеги,
ПП
Клаксона ти работи.

E46 M3 волана е по дебел и бег-а му става от отрилъчевия обикновен волан на Е46.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Здравейте,малко стара тема ще вдигам.Верно, че тя започва с волани,отколони се към спор относно купета,седани и двигатели
.
Ще се възползвам и аз.Въпроса ми е:Може ли да се сложи мултиволан на Е36 без заводското CD ? Открих няколко теми ,но не ми стана ясно.

Ще се възползвам и аз.Въпроса ми е:Може ли да се сложи мултиволан на Е36 без заводското CD ? Открих няколко теми ,но не ми стана ясно.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Неможе.
- .:The Player:.
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i Coupé
- Мечтае да кара: BMW E36 M3 Evo Coupé
За мене това е най-добрия волан , салон и всичко останало снимката говори сама за себе си
M3 Individual Отностно за М3 купе и кабриолет е най-добре ...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Enthusiasts : We live with our cars ... Enjoy the ride !
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Аз съм с волна номер 10 ама ми идва бая голям, та кой е по принцип най-малкия като външен диаметър от фабричните? Също така гледам колеги слагат от Z-серията волани, те ли са с най-малък диаметър?
- aliays
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.6i м43б16
Колеги искам да сменя лентовия кабел защото даде фира та мисълта ми е от какъв волан да търся аз съм с такъв.

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
aliays написа:Колеги искам да сменя лентовия кабел защото даде фира та мисълта ми е от какъв волан да търся аз съм с такъв.![]()
ти си с такъв ама колата преди или след фейса е ?