наи подходящото бмв за 20-21 годи6ен работещ студент
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
вече ти казах, че тези по 4-5-6 бона с голяма вероятност са пълни трошки сглобени 3 в 1. евентуално за 5-6 без грам екстри '91-'92 ти казах че може да се говори за читава, при късмет.
а колкото и да си маниак, ако не можеш да заделиш спокойно ПОНЕ 200 лв на месец за колата - сметнах ви го - а реално поне 300, не мисля че ще си прави кефа който и да е. За мен не е кеф да подбирам дали да се кача на колата, и да се чудя кога ще оправя това и онова защото не работи и ме дразни, или дали ще ми стигне бензина.
относно поддръжка - ако е в добро състояние и не влизаш в дупки, дори ще ти е по-евтина поддръжката от другите френски и подобни коли, защото е здрава и благодарна кола определено!
Но всеки с вкуса си
има и масово трошки е36 в България, виждал съм и с изгнили части от лада по тях и какво ли не - и има хора им се кефят - избора е твой
а колкото и да си маниак, ако не можеш да заделиш спокойно ПОНЕ 200 лв на месец за колата - сметнах ви го - а реално поне 300, не мисля че ще си прави кефа който и да е. За мен не е кеф да подбирам дали да се кача на колата, и да се чудя кога ще оправя това и онова защото не работи и ме дразни, или дали ще ми стигне бензина.
относно поддръжка - ако е в добро състояние и не влизаш в дупки, дори ще ти е по-евтина поддръжката от другите френски и подобни коли, защото е здрава и благодарна кола определено!
Но всеки с вкуса си

bmw
ситга бе човек как изгнили чаасти от лада
в е36 кой е тоя
дет ще даде 5,6 8000 за кола и ше си прави такъв ташак с колата че не се подаржат колите добре спор няма ма и на запад да не мислиш че облизват и ласкат постояно .
подаржат колата докато е нова и хубава после я заебават ако за нас е хубао да караш бмв 93,4 или 5 година за тях тва е седно да краш жигула и не си дават мн зор да я подаржат главно са заебани по автокащите а тия дет ги карат или са супер тунинговани и струват маика си и баща си никои няма да си изхварли
м3 или наточена 325 328 или ако са обикновени които я кара 5 пари не дава за колата си

дет ще даде 5,6 8000 за кола и ше си прави такъв ташак с колата че не се подаржат колите добре спор няма ма и на запад да не мислиш че облизват и ласкат постояно .
подаржат колата докато е нова и хубава после я заебават ако за нас е хубао да караш бмв 93,4 или 5 година за тях тва е седно да краш жигула и не си дават мн зор да я подаржат главно са заебани по автокащите а тия дет ги карат или са супер тунинговани и струват маика си и баща си никои няма да си изхварли
м3 или наточена 325 328 или ако са обикновени които я кара 5 пари не дава за колата си
подражка
е сега 200-300лв разходи на месец за колата са приемливи в форума преди мако се говореше за мн по големи суми
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Виж сега..... то може и 3 месеца нищо да не дадеш като пари (освен за бензин) и после да ти се счупи нещо сериозно... примерно събираш няколко дупки и чупиш отпред окачването.... и като трябва да се ръснеш 1000лв за части и труд и ше разбереш какво имат в предвид, като ти говорят за поддръжка...
Иначе това, дето каза за Москвич-а и гумите... ами масово тия, дето карат москвич са с регенерати по 50лв комплекта.... докато ти това BMW със задно ако го "наковеш" така яко с някви смотани гуми ше ти се разкаже играта...
Иначе това, дето каза за Москвич-а и гумите... ами масово тия, дето карат москвич са с регенерати по 50лв комплекта.... докато ти това BMW със задно ако го "наковеш" така яко с някви смотани гуми ше ти се разкаже играта...
gumi
да това окачване е доста скапо 1000лв на другите модели как стоят нещата примерно на е34 едва ли ще по евтино но поздраво ли е голяма лимузина се води колкото до гумите няма спор иситна е едни грижи се полагат за трошка други за добра кола
Последна промяна bader на 31 Дек 2006, 16:26, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Re: подражка
bader написа:е сега 200-300лв разходи на месец за колата са приемливи в форума преди мако се говореше за мн по големи суми
не ме четеш май затова ще съм кратък: 300 са ти ако нищо не се чупи, и не искаш музика/джанти/нови гуми, оптични неща / глезотийки по нея. И това е с пестене на бензин.
като изкарваш 500, и дадеш 300 за кола, как живееш с 200?
затова мое лично мнение е че взимаш ли под 1000, айде поне 800, ще ти е леко нанагорно, защото се случват грешки и аре в сервиза. особено ще ти е нанагорно ако си я купиш за около 5-6 бона, ГАРАНЦИЯ!
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Пестене на бензин, евтини части
! Тва са неща несъвместими с BMW
Тва е като тия дето си купуват мотори за да киселеят и да ходят на кафе с тях
! BMW е кола за хора които искат да изпитат удоволствие от шофирането, а така като те слушам (не че успях да ти прочета всичко) май карането не ти е приоритет и страст, така че по-добре не се вкарвай в излишен шреразход с бмв.

Тва е като тия дето си купуват мотори за да киселеят и да ходят на кафе с тях

nz

на теб ти е лесно да го кажеш но ас сам се влюбил в колата и разлиакта в удовоствието м/у е36 и рено клио да кажем е от небедно до земята се едно да ядеш пържола и да ядеш пача и девете са храна и двете са свински продукти (сетих се а това са по краи новогодишните празници само за ядене се мисли и купува) а и мн одавна събирам пари не случайно споменах че мечтая за тази кола 5 години сега като съм близо би ми било савъсно за сичките години мизерстване бачкане и сабиране на пари да прибавим и мразненето по спирки и проблемите с градския траснпорт ако си зема няква бракма дет служи само за предвижване от т а до т б която е можело да си купя по сяко време
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми тогава си купи едно Е36 без много да го мислиш и после сам ше видиш за какво иде реч...
Едва ли има сми да ти обясняваме тука, по-добре сам да се убедиш в нещата 

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Главата в торбата и не му мисли въобще.
Само да знаеш че измъкване от този филм няма,
а все повече си набутваш главата.
Но пък какво от това, за мен колата ми се превърна в начин на живот
това е любов 
Само да знаеш че измъкване от този филм няма,

а все повече си набутваш главата.
Но пък какво от това, за мен колата ми се превърна в начин на живот

menie

добре го каза братле се отговора
едно кам едно с този кам жена която пита дали боли като я ебат отг ще разбереш чак когато те оправат

но се пак е по добре да се потпиш в водада преди да се хварлиш направо като ще зимам е36 ме интересува какво да зема да кажем 316 318 320 за по нагоре няма сили дали компакт седан или спорт купе от изредените наи хубавото е 320и купе има ли разлика сериозна в разхода на гориво и подражката спрямо прaгматичния 316 компакт тия компакти държат мн високи цени в замяна на това което получав дали причината не имено в разходите по самата кола гледам ги по овяви че струват 6-7 мин за толкова има 320 седани или 318ис купе
това питах в самото на4ало дали 316 компакт е добра покупка един търговец като почна да ми го хвали ми искара тази кола че парите по нея са сащите се едно да караш голф 3
Тази тема стана безмислена.
Bader, ти че ще купиш BMW е ясно вече.
Тоя дето ти говори за скъпите гуми съм аз.Моля не ми викай някъв, защото не ми е приятно. По-добре ми ползвай ника. Искаше мнение и ти го дадох. Ако искаш ела да покараш колата с тези гуми и после иди да пробваш някоя с джапанки вместо гуми.
Разходите са субективни и зависят от манящината на собственика.
На мен сметките ми излизат като на колегата t0sh
Ще ти кажа какво да направиш.
Отиваш качваш се в колата, караш я, гледаш я, ако ти хареса караш я в сервиз и я проверяваш. Ако и след това си доволен от сумата която ще ти излезне колата я вземаш и си я караш у вас.
След това темата пприключва и всички са щастливи и радостни и доволни, че като гледам вече започваме да се дразним един друг, а това не е добре защото не това е целта на този форум.
Целта е да си даваме мнения тук и да си помагаме
.
По този въпрос аз казах каквото знам вече.
Bader, ти че ще купиш BMW е ясно вече.
Тоя дето ти говори за скъпите гуми съм аз.Моля не ми викай някъв, защото не ми е приятно. По-добре ми ползвай ника. Искаше мнение и ти го дадох. Ако искаш ела да покараш колата с тези гуми и после иди да пробваш някоя с джапанки вместо гуми.
Разходите са субективни и зависят от манящината на собственика.
На мен сметките ми излизат като на колегата t0sh
Ще ти кажа какво да направиш.
Отиваш качваш се в колата, караш я, гледаш я, ако ти хареса караш я в сервиз и я проверяваш. Ако и след това си доволен от сумата която ще ти излезне колата я вземаш и си я караш у вас.
След това темата пприключва и всички са щастливи и радостни и доволни, че като гледам вече започваме да се дразним един друг, а това не е добре защото не това е целта на този форум.
Целта е да си даваме мнения тук и да си помагаме

По този въпрос аз казах каквото знам вече.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
момче, има и теми за разходите. разрови да не се повтаряме, а и чети по-внимателно писаното в тази тема, но отново грубо обобщено:
разхода ако ти бърка литър-два на сто плюс-минус, трябва да знаеш че не си за бмв
средно 10-13 София всичките които си изброил.
разлики - задни спирачки дали са барабани(316/318) или дискове, цената пак не трябва да те бърка, не се сменят толкова често.
брой джаджи по двигателя - колко масло събира(4-6.5), валове повдигачи(8-24) - пак ще усетиш нещо ако си за стабилен ремонт само.
като цяло вземи изгодната запазена, и/или която те кефи. а за разхода конкретно има една тема 'реален разход на 318ис' - аз лично доста пъти пиша там колко ми дава 320-ката, има мнения и на други колеги.
темата май наистина се изчерпа, ще те помоля от името на всички да задаваш конкретни въпроси на които няма отговор в тази тема или в раздела е36 и основния форум
разхода ако ти бърка литър-два на сто плюс-минус, трябва да знаеш че не си за бмв

разлики - задни спирачки дали са барабани(316/318) или дискове, цената пак не трябва да те бърка, не се сменят толкова често.
брой джаджи по двигателя - колко масло събира(4-6.5), валове повдигачи(8-24) - пак ще усетиш нещо ако си за стабилен ремонт само.
като цяло вземи изгодната запазена, и/или която те кефи. а за разхода конкретно има една тема 'реален разход на 318ис' - аз лично доста пъти пиша там колко ми дава 320-ката, има мнения и на други колеги.
темата май наистина се изчерпа, ще те помоля от името на всички да задаваш конкретни въпроси на които няма отговор в тази тема или в раздела е36 и основния форум

krai na temata
по всеобщо преложение се приклиюччва темата макар и да не се стигна до краен извод кое е бмв-то с наи малки разходи ако за някои не важно за мен е то и за вац важно дори да не го признаавате инач сички щяхте да сте с 7 или 8 серия спец искам да се извиня на juro несам искал даго засегна колкото до гумите мн хора ги подценяват но те са важна част от колата обикновено хората се хварят повече на джанти зашото те отключват визията на колата докото от гуми зависи как ще варви ас лично имам познат голям любител и разбирач на гуми само че тои кара волво с40 тои има цели 4 чифта гуми секи от които струва около 1200лв говорим за цолаж 15 1200 по 4 тва са си 4800лв още една кола аиде 4 чифта излиэно достат3ни са точно 2 летни и зиамни но просто давам пример някои хора до каде стигат
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3