Имам намерение да си купя бмв...но

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ivoshaklev » 05 Май 2006, 23:43

Dimo написа:Абе как може да има толкова невежи хора дето да ти напълнят главата с глупости за БМВ и да се чудиш кво да мислиш после :(

1. Разхода е като вървежа, върви малко хачри малко, върви много гарчи много, не е нещо ненормално, зависи колко я натискаш, ма питай разбирачите колко им харчи GTI-то да видиш малко ли, че нали са им икономични техните коли :mhihi:
2. Частите са малко по скъпи, но за сметка на това по здрави
3. Всяка кола поднася на сняг зависи как я караш, просто некадърните немогат да свикнат на задното или им е трудно за каране и затва дрънкат че било гадно, поднасяло, предното било по добро и т.н. ;)
4. До сега да си видял някой да седи на улицата до БМВ-то си и да си чука главата в стената що го е взел? Аз не съм :!:
5. Наистина повози се в някое и сам ще се убедиш какво говоря, въпреки че в случая ти звуча пристрастно, вервай ми НЕ е така! :winky:

E няма начин , И аз ще си взема едно и то само заради форумисти като вас . !!! БЛАГОДАРЯ :D
Когато разумът спи се раждат чудовища!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E46 N42 2003
Мечтае да кара: X6 hamann tycoon

Мнение от PESCHO » 20 Юни 2006, 15:51

bmw e koлата ве брат!!!!!!имаш вкус 3а марката,пьк и от му3ика ра3бираш!!!DIRTY SOUTH MUTHAFUCKAAAA

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 20 Юни 2006, 16:24

Dimo написа:1. Разхода е като вървежа, върви малко хачри малко, върви много гарчи много, ...

Това не е много вярно има и вариант: върви малко, гори много :mhihi:

Предишна

Назад към E36