Е36 lowrider
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Е36 lowrider
vladi_a_i написа:ares2 написа:Nitrowalk написа:Браво колега ! Радвам се на това което си направил , определено заслужаваш адмирации за нещо толкова трудоемко![]()
От днес си имаш нов фен![]()
ПС Продължавай напред и не обръщай внимание на хейтърите, с който несъмнено ще се сблъскаш
да.. наистина не знам как някои още не е намерил кусур...
нещо ги няма професорите от преди
Не в грешка си тук са но и аз останах без думи...
аз вече "пръцнах" на 1-ва страница относно вида на колата, но това си е до вкус
за окачването и изпълнението --> ГОЛЯМО ЕВАЛА!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Голям майстор колегата
Само едно въпросче - каква мощност е електродвигателя на компресора?

Само едно въпросче - каква мощност е електродвигателя на компресора?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Браво!
Много добре се е получило. Дано да издържат възглавницита на нашите off-road пътища.
Много добре се е получило. Дано да издържат възглавницита на нашите off-road пътища.
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
За електромотора на компресора незнам понеже ми го правиха в сервиз за стартери аз използвах само цилиндъра с тялото,но има към 70А предпазител.
А за възглавниците както бях писъл понеже да спестя някой лев взех по-евтини и те наистина не издържаха(100км.),но със тези вече 2000км. нямам грижи.Самите им параметри са коренно различни едите държат до 150кг.на кв.см а тези са до 450кг. което не ми говори нищо,но поне не гърмят
А за възглавниците както бях писъл понеже да спестя някой лев взех по-евтини и те наистина не издържаха(100км.),но със тези вече 2000км. нямам грижи.Самите им параметри са коренно различни едите държат до 150кг.на кв.см а тези са до 450кг. което не ми говори нищо,но поне не гърмят

Бравос за изобретателността, изработката и за това, че споделяш и обясняваш кое-как 

http://www.vbox7.com/play:4f022164 , малкия накрая му 'фана цаката на ниското окачване, а?
Поздравления за ентусиазма
Само да няма Мууу-кащи мерцове пак, че
Успех

Поздравления за ентусиазма

Успех

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:http://www.vbox7.com/play:4f022164 , малкия накрая му 'фана цаката на ниското окачване, а?![]()
Поздравления за ентусиазмаСамо да няма Мууу-кащи мерцове пак, че
![]()
![]()
Успех
Колега това ми е работата,ако на теб някой ти предложи 2000-3000лв. да му направиш колата дори и да пърди ще се дърпаш ли?
iamatuning написа:uCnaHeTcA написа:http://www.vbox7.com/play:4f022164 , малкия накрая му 'фана цаката на ниското окачване, а?![]()
Поздравления за ентусиазмаСамо да няма Мууу-кащи мерцове пак, че
![]()
![]()
Успех
Колега това ми е работата,ако на теб някой ти предложи 2000-3000лв. да му направиш колата дори и да пърди ще се дърпаш ли?
Мислех, че е била лична

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
За лична беше този мерцедес като исках да видя как се съчетават облите форми с ръбестите и кои от тях отиват повече на един автомобил.Но те така го харесаха и го взеха.
Евала, доста добре е станало
Изкефи ме и страничният ауспух + музиката вътре /видях ги в другите ти клипове във вбокса/ 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Някой път като наминеш към моргата да не забравиш да дойдеш с е36-цата да видя как е станало.Днес и колегата се изуми от изобретателноста на наш клиент - в това число ти
На лична ти пиша каде съм
Едно голямо евала за ентусиазма с начинанието.

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Едно браво и от мен колега.Мн нерви и труд трябват за такова нещо.А като казваш,че сега ще влиза без проблем 20''ка джанта,мислиш ли да слагаш нещо извратено 

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Много ми се иска даже мислех да сменям главините с някой по-други размери като 4х100 или 5х112,понеже да имам по-голям избор на джанти защото на 5х120 ми се струва доста малко модели се педлагат(много съм капризен), а които си харесах се предлагат до 18".Няма значение рано или късно ще сложа нещо по-голямо че тези 17-ки не мога да ги търпя.Лошото е че правя 5-6 проекта и всичките ми пари хвърчат по-тях,с въздушното окачване съм готов остават още няколко,и няма как да си купя за момента.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5