Боя за естествена кожа и лак за кожа!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Боя за естествена кожа и лак за кожа!
Почистването на кожата става със сапунена вода.Както си пише и в книгата на БМВ.
А препарата е един-оригиналния на БМВ.Уникален е,но на някой може да им се стори малко скъп.
А препарата е един-оригиналния на БМВ.Уникален е,но на някой може да им се стори малко скъп.

Здравейте колеги,
аз ще си поръчвам филер от ebay,за кожата че имам някой дълбоки пукнатини,ако някой иска може да се присъедини да поръчам няколко шишенца?
След това ще използвам или боя на силвър смесено бяло и черна,защото пробвах на моя сив салон и става супер,пробвах,не се се заличават дълбоките цепки,или ще ми направят в спрей боя същия цвят за 20лв,мисля,че е по издръжлива,ще отида тия дни да питам момчето за подробности
А иначе профилактично си мажа кожата с препарат на ASTONISH от СБА го купух има го и в Пикадили за 5лв,от който съм МНОГО доволен малки нацевания по подлакътника ги залечи трайно и наистина прави кожата много по мека и еластична.
Намазва се целия салон става леко матов,изчакате да попие поне час,най - добре на другия ден минавате със сух парцал и става мека и еластична кожата,и съвсем леко гланцирана,нито суха нито бляскава.това го правих преди година още си стоят така,чак сега почна да изсъхва кожата.
Пробвах само с вода и веро,не маха мизерията от порите както препарата!
Другото което ми свърши работа е на Lustro - едно жълто шишенце за кожа 4лв,но то повече почиства отколкото подхранва!
Та за филъра,ако искате ми пишете ЛС да направим поръчка
аз ще си поръчвам филер от ebay,за кожата че имам някой дълбоки пукнатини,ако някой иска може да се присъедини да поръчам няколко шишенца?
След това ще използвам или боя на силвър смесено бяло и черна,защото пробвах на моя сив салон и става супер,пробвах,не се се заличават дълбоките цепки,или ще ми направят в спрей боя същия цвят за 20лв,мисля,че е по издръжлива,ще отида тия дни да питам момчето за подробности
А иначе профилактично си мажа кожата с препарат на ASTONISH от СБА го купух има го и в Пикадили за 5лв,от който съм МНОГО доволен малки нацевания по подлакътника ги залечи трайно и наистина прави кожата много по мека и еластична.
Намазва се целия салон става леко матов,изчакате да попие поне час,най - добре на другия ден минавате със сух парцал и става мека и еластична кожата,и съвсем леко гланцирана,нито суха нито бляскава.това го правих преди година още си стоят така,чак сега почна да изсъхва кожата.
Пробвах само с вода и веро,не маха мизерията от порите както препарата!
Другото което ми свърши работа е на Lustro - едно жълто шишенце за кожа 4лв,но то повече почиства отколкото подхранва!
Та за филъра,ако искате ми пишете ЛС да направим поръчка
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
georde123000 написа:колеги моята кожа няма пукнатити,перфектни са седалките и корите на вратите но с какво да ги намажа за да лъщът повече време,пробвах с какво ли не и ефекта е 1 ден и гланца изчезва,поздрави
Ето подобна тема ... .
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Колеги волана може ли да се боядиса(протрития)Защото ми казаха че с каквото и да го боядисам ще се олющи?Става въпрос за кожен волан.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
bochogogogo написа:Колеги волана може ли да се боядиса(протрития)Защото ми казаха че с каквото и да го боядисам ще се олющи?Става въпрос за кожен волан.
Правилно са ти казали.Не става търси си друг ако искаш оригинално състояние или го претапицирай боя не стои на воан пада бързо особедно лятно време

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Много зависи колко трайно ще е.. от това как държиш волана, потят ли ти се ръцете, и най-важното каква е и как е нанесена боята. Като се изтърка ще го боядисаш пак.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз си поръчах от ebay материали на Leather Clinic - филер, боя, лак и т.н. Уникални са и воланите и топките не се търкат!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
silver-чето си е бая трайно. аз геврека съм го минавал и рекарото също още си е идеално вече след половин година. само, че е важно преди тва да се подготви като хората всичко.
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19

Уникална тема, браво!
BMW 318is M44B19
- Вики Паунова
- Потребител
-
Пичове имам един голяям проблем и въпрос към вас ...
Имам кожено мото яке - естествена кожа в синьо и черно . Искам синия цвят да го направя розово, имате ли идея каква боя да използвам или къде в София могат да ми свършат тази работа качествено (ако въобще е възможно от тъмен цвят да се направи по светъл ), като не ми се прецака новото яке
Много ще съм благодарна за всякакви идеи по моя изтрещял въпрос .... 

Имам кожено мото яке - естествена кожа в синьо и черно . Искам синия цвят да го направя розово, имате ли идея каква боя да използвам или къде в София могат да ми свършат тази работа качествено (ако въобще е възможно от тъмен цвят да се направи по светъл ), като не ми се прецака новото яке

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Възможно е, но малко рисковано щото може да почне да ти цапа всичко. После поне с боите, които ползват масово тук.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Conqueror написа:bochogogogo написа:Колеги волана може ли да се боядиса(протрития)Защото ми казаха че с каквото и да го боядисам ще се олющи?Става въпрос за кожен волан.
Правилно са ти казали.Не става търси си друг ако искаш оригинално състояние или го претапицирай боя не стои на воан пада бързо особедно лятно време
Аз имам опит с боядисването на два волана. И двата са боядисвани с това:

Първия волан преди 2,5год и няма никакво лющене, белене и др. Колата се кара всеки ден основно градско. Втория волан е на около 8мес. и също никакви проблеми. Боята съм я купувал преди години от Метро. Много е важно добре да се почисти кожата преди боядисването.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Вики Паунова
- Потребител
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По-скоро недей, че ще го осереш. Има хубави бои за смяна на цвета на салони, които се нанасят с аерограф. Тези от Метро стават ама ако искаш да възстановиш цвета на черното. За смяна на цвят няма да се получи, а и нямат розово 

- Вики Паунова
- Потребител
-
Аерограф имам и не ми е проблем да смесвам боите мога да го докарам до розово само ми трябва точната марка на бои за естествена кожа , качествени . Май все повече ме отказвате от това което съм си наумила
Никаква подкрепа ей
ако измисля нещо ще кача снимка