318is газове в купето

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: 318is газове в купето

Мнение от tsb_bg » 26 Сеп 2007, 11:35

hell's angel написа:A моторетката някъде да пуска масълце :mhihi:

Има логика - ако капе или се стича по генерацията :?: :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 26 Сеп 2007, 16:41

tsb_bg написа:
turbo написа:... Бате, явно не си чувал истински РЕМУС за какво става въпрос ...

РЕМУС съм чувал, но съм чувал и как бръмчи изпуснала генерация - няма нищо общо с рева на РЕМУСА

И ако влизат газове в купето пропуска ще да е напед някъде към двигателя (ако няма дупка отдолу на купето)

Слушането на Ремус не беше към теб, но както и да е. Виждам, че правиш разлика между пробито обикновено гърне с накрайник Ремус и истински Ремус. ;)
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Сеп 2007, 18:43

Важното че говорим за едно и също :yes:

А обикновено гърне с накрайник РЕМУС е като Москвич с емблема на БМВ и надпис турбо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 26 Сеп 2007, 19:03

:( И аз имам са6тиат проблем...малко пове4ко гас и по4ва да намирисва.Аз съм на 320 купе...

Потребител
Аватар

Мнение от Mexes » 01 Окт 2007, 17:56

Незнам дали е оригинален Ремус не съм го слагал аз,но със сигурност не е само имитация.На първото гърне има печат REMUS трабата е доста дебела и самото гърне е доста тежко.При паленето на колата звукът е басов и много по различен от оригиналния!Личи си обаче,че е слаган отдавна и явно от някаде изпуска! :(

младши ентусиаст
Аватар

Re: 318is газове в купето

Мнение от гумата » 24 Юли 2013, 6:49

Къде от двигателния отсек може да излизат газове особено като се понабримчи колата? Сменяхме двуцевка,гарнитури,гърнета- пак пуши! Последният път подуших през въздуховодите и прозореца на водача... При друга марка знам, че се случва само при Ягуар, но няма полза.
Вече параноясвам и се оглеждам за метла да яхна? Влизат някъде от двигателния отсек, а това може да е от маркуч за картерни газове, може да е от гарнитура на колекторните тръби. Направо ми иде да сваля целия двигател и генерацията и да сменям наред за кефа на монтьорската армия.
Ако сваля входящите колектори ще се открие ли по- добра картина или напразно ще блъскам?

Предишна

Назад към E36