Angel eyes :) най-накрая снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
tsvet40 написа:ludiagsm написа:...
Незнам... Много силно светят тия халогени и някакси се губи ефектът. Пък и малко жълтенеят, то това им е ф-цията на халогените, но не е красиво! Иначе дали има Angel Eyes за Ауди?![]()
![]()
само ми дай размера

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
savo_ написа:Хубави са!Искам да питам Лудия как осветяват вечер,дават ли хубава светлина отпред,или трябва да има и халогени?
трябва

якото е 4е ве4ер докато си кара6 из града улиците са осветени а пък в съ6тото време е тъмно халогените са достатъ4ни за да вижда6 пътя а пък engel eyes-ките знаете за какво са

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
луд евала за фарчетата знаех, че ще ги направиш
не поемай много поръчки да куп да не се претовариш
представям си следм няколко месеца целия форум с такива и какво мазало ще стане хехе
М/у другото ако сложиш халогени от тия дето изкарват оня синквав цвят дразнещия няма ли да е по-добре? Защото тва жълтото и на мен не ми се нрави хич
Иначе поздравления още веднъж 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Иво написа:луд евала за фарчетата знаех, че ще ги направишне поемай много поръчки да куп да не се претовариш
представям си следм няколко месеца целия форум с такива и какво мазало ще стане хехе
М/у другото ако сложиш халогени от тия дето изкарват оня синквав цвят дразнещия няма ли да е по-добре? Защото тва жълтото и на мен не ми се нрави хич
Иначе поздравления още веднъж
да бе прав си 6те зема да му метна едни ксенон4ета

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
на сумрак е най-яко, вижда се една сянка която прилича на хищна косатка и тези фарове "сигнализират" БМВ, някак си колата се одухотворява
с типичната предница леко наведена и тез "очи"
направо се мръщи по пътя 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Красота!
Много добро изпълнение ludiagsm
Много добро изпълнение ludiagsm

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Наистина е станло страхотно ноооооо тази технология с неона не знам защо но сички я плюят - имали големи пробеми и затова с Туртурело преминахме на нормалния начин . Нямам представа защо - загрява ли много , изгаря ли , много ток ли хаби нямам си представа но така и не пробвахме де - иначе е лесто 

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
KAMIKADZE написа:Наистина е станло страхотно ноооооо тази технология с неона не знам защо но сички я плюят - имали големи пробеми и затова с Туртурело преминахме на нормалния начин . Нямам представа защо - загрява ли много , изгаря ли , много ток ли хаби нямам си представа но така и не пробвахме де - иначе е лесто

ако някой има желание 200 лева струва комплекта за Е36
ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ от мойта фирма!!!!!!
пп: консумирания ток е 2 ампера което при 12волта захранва6то напрежение прави 24 вата захранването е последно поколение с мос транзистори и 4ип с обратна връзка за управление
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Луд, докарал си страхотна физиономия. Ако сложиш едни сини Н1 на халогените ще стане върха!
Never mistake motion for action...
- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
Днес тук във Варна скивах едно БМВ с "Aнгелски очи" много добре изглеждаше и реших да се поинтересувам колко ли е струвало на собственика му... отговорът: Специална коледна цена - 749лв. с ДДС (да ви *** промоциите)
Да ме извинят много господата от Хелла, обаче да вземат да се обадят на лудия да им даде няколко съвета как да праят по-евтини продукти за страни като България, а и честно казано нямаше особена разлика с това което показа лудия (освен в цвета)
Та моето мнение отностно "Ангелските очи" на Хелла и на Лудия е:
Братя българи (каращи БМВ-та) можем и по-добре и по-евтино, няма смисъл да си даваме парите за глупости (ако някой има излишни да ми прати няма да му се сърдя) :-)
Да ме извинят много господата от Хелла, обаче да вземат да се обадят на лудия да им даде няколко съвета как да праят по-евтини продукти за страни като България, а и честно казано нямаше особена разлика с това което показа лудия (освен в цвета)
Та моето мнение отностно "Ангелските очи" на Хелла и на Лудия е:
Братя българи (каращи БМВ-та) можем и по-добре и по-евтино, няма смисъл да си даваме парите за глупости (ако някой има излишни да ми прати няма да му се сърдя) :-)
Не забравяй скромната подробност, че Hella не продават само AngelEyes ... продават цели фарове! Сиреч 750лв са двата фара с angel eyes ..
Иначе си прав за надценката на фирмите - наистина е доста солена цената на angel eyes kit! С Kamikadze скалъпихме и ние angel eyes, не са неонови като на ludiagsm, и цената излезе около 50/60лв за двата фара... Не искам да подбивам цената на лудия, защото не ги продаваме - просто споделям.
Иначе си прав за надценката на фирмите - наистина е доста солена цената на angel eyes kit! С Kamikadze скалъпихме и ние angel eyes, не са неонови като на ludiagsm, и цената излезе около 50/60лв за двата фара... Не искам да подбивам цената на лудия, защото не ги продаваме - просто споделям.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4