Angel eyes :) най-накрая снимки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Яну 2004, 14:25

ludiagsm написа:...

Незнам... Много силно светят тия халогени и някакси се губи ефектът. Пък и малко жълтенеят, то това им е ф-цията на халогените, но не е красиво! Иначе дали има Angel Eyes за Ауди? :evil: :roll: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 18 Яну 2004, 14:39

tsvet40 написа:
ludiagsm написа:...

Незнам... Много силно светят тия халогени и някакси се губи ефектът. Пък и малко жълтенеят, то това им е ф-цията на халогените, но не е красиво! Иначе дали има Angel Eyes за Ауди? :evil: :roll: :lol:

само ми дай размера :)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 18 Яну 2004, 14:40

savo_ написа:Хубави са!Искам да питам Лудия как осветяват вечер,дават ли хубава светлина отпред,или трябва да има и халогени?

трябва :) отпред без фарове има само сияние

якото е 4е ве4ер докато си кара6 из града улиците са осветени а пък в съ6тото време е тъмно халогените са достатъ4ни за да вижда6 пътя а пък engel eyes-ките знаете за какво са :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Яну 2004, 15:13

луд евала за фарчетата знаех, че ще ги направиш :) не поемай много поръчки да куп да не се претовариш :) представям си следм няколко месеца целия форум с такива и какво мазало ще стане хехе :) М/у другото ако сложиш халогени от тия дето изкарват оня синквав цвят дразнещия няма ли да е по-добре? Защото тва жълтото и на мен не ми се нрави хич :? Иначе поздравления още веднъж :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 18 Яну 2004, 15:18

Иво написа:луд евала за фарчетата знаех, че ще ги направиш :) не поемай много поръчки да куп да не се претовариш :) представям си следм няколко месеца целия форум с такива и какво мазало ще стане хехе :) М/у другото ако сложиш халогени от тия дето изкарват оня синквав цвят дразнещия няма ли да е по-добре? Защото тва жълтото и на мен не ми се нрави хич :? Иначе поздравления още веднъж :D

да бе прав си 6те зема да му метна едни ксенон4ета :) или поне на първо време едни по специални с нажежаема жи4ка но с по-бяла светлина , в дару май бяха по 15 лв ама 6те видим :) , може и ментаци да метна със синкав отенък :)

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 18 Яну 2004, 16:50

Луд, много добре са станали, поздравления! :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Яну 2004, 19:08

ludiagsm написа:какъв е смисъла на светло идеята за angel eyes е за тъмно :)

на светло също се виждат ония скъпите :wink:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Яну 2004, 20:43

на сумрак е най-яко, вижда се една сянка която прилича на хищна косатка и тези фарове "сигнализират" БМВ, някак си колата се одухотворява :wink: с типичната предница леко наведена и тез "очи" :arrow: направо се мръщи по пътя 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 19 Яну 2004, 0:05

Красота!

Много добро изпълнение ludiagsm :)
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 19 Яну 2004, 19:32

Наистина е станло страхотно ноооооо тази технология с неона не знам защо но сички я плюят - имали големи пробеми и затова с Туртурело преминахме на нормалния начин . Нямам представа защо - загрява ли много , изгаря ли , много ток ли хаби нямам си представа но така и не пробвахме де - иначе е лесто :)
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 19 Яну 2004, 20:56

KAMIKADZE написа:Наистина е станло страхотно ноооооо тази технология с неона не знам защо но сички я плюят - имали големи пробеми и затова с Туртурело преминахме на нормалния начин . Нямам представа защо - загрява ли много , изгаря ли , много ток ли хаби нямам си представа но така и не пробвахме де - иначе е лесто :)

:) незнам кой отхвърля тази технология :) аз досега не съм виждал някой друг да е слагал неон , както и да е

ако някой има желание 200 лева струва комплекта за Е36
ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ от мойта фирма!!!!!!

пп: консумирания ток е 2 ампера което при 12волта захранва6то напрежение прави 24 вата захранването е последно поколение с мос транзистори и 4ип с обратна връзка за управление

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Яну 2004, 20:06

Луд, докарал си страхотна физиономия. Ако сложиш едни сини Н1 на халогените ще стане върха!
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: B 0001 PB
Мечтае да кара: B 000001
Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95

Мнение от Petrov » 24 Яну 2004, 2:28

Днес тук във Варна скивах едно БМВ с "Aнгелски очи" много добре изглеждаше и реших да се поинтересувам колко ли е струвало на собственика му... отговорът: Специална коледна цена - 749лв. с ДДС (да ви *** промоциите)
Изображение
Да ме извинят много господата от Хелла, обаче да вземат да се обадят на лудия да им даде няколко съвета как да праят по-евтини продукти за страни като България, а и честно казано нямаше особена разлика с това което показа лудия (освен в цвета)
Та моето мнение отностно "Ангелските очи" на Хелла и на Лудия е:
Братя българи (каращи БМВ-та) можем и по-добре и по-евтино, няма смисъл да си даваме парите за глупости (ако някой има излишни да ми прати няма да му се сърдя) :-)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Яну 2004, 11:04

Не забравяй скромната подробност, че Hella не продават само AngelEyes ... продават цели фарове! Сиреч 750лв са двата фара с angel eyes ..
Иначе си прав за надценката на фирмите - наистина е доста солена цената на angel eyes kit! С Kamikadze скалъпихме и ние angel eyes, не са неонови като на ludiagsm, и цената излезе около 50/60лв за двата фара... Не искам да подбивам цената на лудия, защото не ги продаваме - просто споделям.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 25 Яну 2004, 3:16

Супер са.На мене ми приличат малко на фаровете на 5-ца.

ПредишнаСледваща

Назад към E36