Какво Е36 да си взема?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
trilist написа:значи искам да си купя кола. реших да е бмв. не искам да я карам като самолет. въпросът ми по- конкретно е кой модел 316 или 318 дизел или бензин е най- непретенциозният и издръжлив двигател.
а съм приготвил около 7
ПС изчетох доста от форума на тази тема но се говори предимно за разход....
Щом искаш да е непретенциозна по-добре се спри на бензинов двигател примерно 318ис. Здрав е двигателя и върви доста прилично, а разхода не е много по различен от 316 или 318

Приятелю чудесно е 4е ще станеш един от нас, аз днеска се присъединих към клуба а от н9колко дена си развявам гъзягата на Е36 318i и сам много доволен. Наистина според зависи какво тарсиш като разход и вървене 318i неможе да се сравнява с другите зверове но пък и разходът е друг. еми реално си дай сметка на какво си готов да се качиш и какво можеш да поддържаш с хубави и ка4ествени консумативи.
Няма начин да няма начин
Добре. благодаря за отговорите.
Явно 318ис ще е ...
Но от каде да я купя? нов внос? от човек карана в България? или да отида са си я взема от чужбина сам (макар че не разбирам и ако я взема някоя кошница.. няма да ме докара до България). Ако имате някои хора които са надеждни и сигурни за внасяне на коли в София или околността моля предлагайте.
Явно 318ис ще е ...
Но от каде да я купя? нов внос? от човек карана в България? или да отида са си я взема от чужбина сам (макар че не разбирам и ако я взема някоя кошница.. няма да ме докара до България). Ако имате някои хора които са надеждни и сигурни за внасяне на коли в София или околността моля предлагайте.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Прегледай първо обявите в България, после тези в Германия или Италия да се ориентираш кое къде колко струва и тогава ще си прецениш от къде да купиш. Отвън може и да ти излезе по-евтино, ама е на късмет. Тук поне можеш да заведеш човек или да закараш колата да я огледат. Въпрос на избор е...
Never mistake motion for action...
Аз пък искам да ти кажа друго 320-ската ми до сега ми дава 11-12 градско зимата а го ръчкам като има възможност(не съм в зверско задръстване)
а разлика за мен поне е доста голяма
Просто 6-стака си е 6-стак и тва е като ревне и откачам
Не те карам да си взимаш 320 просто ти казвам мойто мнение
за 6-стака ще имаш малко повечко разходи ама не е болка за умиране
Ае успех пич и скоро да се похвалиш с некоя баварийка
а разлика за мен поне е доста голяма
Просто 6-стака си е 6-стак и тва е като ревне и откачам
Не те карам да си взимаш 320 просто ти казвам мойто мнение
за 6-стака ще имаш малко повечко разходи ама не е болка за умиране
Ае успех пич и скоро да се похвалиш с некоя баварийка
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2