помагайте, че съвсем се видях в чудо вече

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 10 Сеп 2003, 20:55

Quixzole - много "интересна" е тая тема във форума за Audi. Мисля, че няма да е съвсем зле колкото и върли привърженици да сме на синъо-бялата емблема - да се поучим малко от толерантността и обективното мнение на феновете в този форум. Ще предотврати прерастването на споровете в караници. И все пак - BMW forever -:)

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 11 Сеп 2003, 20:14

Момчетата просто са обективни, както и ние :arrow: само BMW :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 15 Сеп 2003, 12:23

quixzole написа:Момчетата просто са обективни, както и ние :arrow: само BMW :lol: :lol:

Е кое им е обективоното :?: :?: :?: Ти прочете ли цялата тема аз останах изумен :shock: И от там разбрах че 5-тиците (май Е34 визираха) имали основен проблем с главата (един вид нямало петица без проблем с главата) Също и пичовете дето имали 5-ца и правели на 25 - 30 000 км основен ремонт (щото "НЯМАЛО КАК" ) :)) ебси обективните ако им вярвам на момчетата цял жовот ФОРД ще карам!!! А онзи дето "преди месец ПОкарал едно Е30 320" и имал усещането, че кара "по-мощна ладичка" :dunno: (колко по-мощна бе колега? - около 700 коня сигурно) и БМВ не били бързи - лъжлива слава им се носела. Не знам за вас но аз хабер да си нямах от БМВ това щеше да ми звучи смешно така че според мен тука сме доста далече от обективността!
SGV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2003, 12:49

И постоянно пищят как им се скапвали колите от гадните пътища ... и колко рмонти правели. Аз една година карах баси пръдливата фиеста и всичко на всичко 40лв съм дал за ремонт и то не на ходовата част. Сигурно аз някак си карам по по- здрави пътища..
Сега ще видим с бмв- то как ще е :D
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 29 Сеп 2003, 18:02

истината е 4е просто трябва да дадеш малко пове4е пари като си купуваш колата и задължително добър сервис преди да си я вземеш, аз лично бих казал ДАРУКАР. тогава поддръжката ти няма да е скапа просто щото няма да се чупи. оба4е ако си купиш някоя ефтина талига можеш да си сложиш страшен таралеж в гащите:)
Изображение

Предишна

Назад към E36