Въпрос за компресията

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34иE36
Мечтае да кара: 740D
Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.

Мнение от panci » 13 Сеп 2006, 18:50

пич как се казва тоя аз сам от монтана и моита си я взех от 1 каде ги докарва от г-я беше некаде покраи монтана баварката ми излезна железна зимаи и се небои тая кола трудно изневерява аз моята само я палнах отворих капака видях кнюшната и я взех на др.ден трагнах за португалия с нея представиси 4000км и ми беше верна 3 гидини.не бех пипнал и болче :) ама е м50 зимаи и се небои това е бмв

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 13 Сеп 2006, 19:20

Така значи BMW-то е 318i с М40 и 115к.с. по твоите думи което значи че не е по ново от 93 година а иначе всички BMW-та с М40 мотора са стандарто с барабани отзат освен,ако не са слагани допълнително дискове.Виж най-вече да не тракат клапаните другото се вижда гледаш и ако всичко е наред взимаш ;)
п.п.Да знаеш че всички колли на тея години имат дребни забележки освен ако не са оправени успех с покупката ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 14 Сеп 2006, 15:24

panci написа:пич как се казва тоя аз сам от монтана и моита си я взех от 1 каде ги докарва от г-я беше некаде покраи монтана баварката ми излезна железна зимаи и се небои тая кола трудно изневерява аз моята само я палнах отворих капака видях кнюшната и я взех на др.ден трагнах за португалия с нея представиси 4000км и ми беше верна 3 гидини.не бех пипнал и болче :) ама е м50 зимаи и се небои това е бмв

Тоя дето ги докарва от Г-я да не се казва Боби? Ако е той, колите му са добри. Избира ги запазени. Държи на името си човека. Иначе тая дето съм й хвърлил око е от едно градче до Монтана.
Иска ми 6 800лв. Колата е с лети джанти, климатик, синьо затъмнени задни стъкла, леки мигли на фаровете, тъмносиня, полукожен салон, CD с чейнджер за 6 диска, долните правоъгълни халогени си стоят, без люк, без ел. стъкла. Ръба на дисковете на спирачките е съвсем слаб...колкото нокът. На 190 000км, като от тях в БГ я е карал около 30 000км. Това с километрите ми е съмнително, но пък в книжката на колата би трябвало да има инфо, колко пъти е влизала в сервиз в Г-я (преди да влезе в БГ) и на колко километра са правени смяната на маслата. Колата видимо е без забележки и добре поддържана. Ако се окаже, че няма забележки по двигателя тази цена приемлива ли е според вас?
Човека не даде и дума да става за сваляне на цената.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Сеп 2006, 17:31

Послушай колегите и вземи VIN а. Ако и са вярни км слушай повдигачите. Тук някъде им е лимита. Ще ти предложа и да и смениш маслото за твоя сметка и пак слушай. Може да ти се стори идиотско, но по-добре сега 50-60лв, отколкото после 500-1000. Смятам цената съвсем леко завишена.
Късмет!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 14 Сеп 2006, 18:09

Къде точно се намира тоя VIN и какво точно означава? Каква важна информация мога да разбера от VIN-a?
И къде са тия повдигачи?
Сори, но досега съм нямал кола и нищо не ми е ясно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 14 Сеп 2006, 18:17

VIN-а са последните 7 знака от номера на рамата на колата. Номера го има в документите и на самото купе на колата, до акумулатора горе долу. Последните 7 знака са 2 букви+5 цифри. От тях че разбереш коя година е произведена, какъв е двигателя и всичките други важни характеристики. За повдигачите прочети какво пише в търсачката, че е важно :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 15 Сеп 2006, 16:27

Искам да докарам колата в София за диагностика. Някой знае ли свестен и не много скъп сериз за тая цел (двигател, електроника, компютърна диагностика)?

Предишна

Назад към E36