Какво BMW да си взема?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 04 Сеп 2006, 11:26

нали а тея дето ги карат тука по автокъщите ходат по 1 месец да обикалят германия да ги търсат че са много голяма рядкост за тва ти я продава тука на 6 000 320 -ка прави си сметката на колко я зел и е пълно с такива под път и над път после не ми говори че тва са изключения щото по автокъщите мога са обзаложа че няма една читава кола която да не трябва да и се прави ремонт поне за 700-800 лв после като изключим смяната на консумативи ремуци ролки и подобни има хубваи да но трябва търсене бая за това казах че по евтино ще излезе да си купи човека кола от тука но карана в бг и най-добре от човек от форума предполагам тука всеки си подържа колата както трябва специално аз стане ли и нещо веднага се сменя никви ремонти и преправки ново и то оригинално а си мисля че тука има много хора като мене

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 04 Сеп 2006, 13:21

ти нещо не си в час или не четеш.. като вземеш колата оттука, след като е минала през ръцете на еди-кой си, е ВСЕ това откъде идва - каквото е имало да се вади и сменя е вадено сменяно и замазвано.

Като се изказваш, мисли малко, аз от самото начало ти говоря _сам_ или някой проверен човек за докара кола от Германия, а не по горубляне да ги гледаш 'нов внос ама 3 в 1' и 'бате нема проблеми колата е карана от баба само в гаража на няма и 10 000 км... ааа ама ако са ше ми покааш как е сглобена от 3 отделни части всяка на по 300 000+ км няа се пазариме'

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 04 Сеп 2006, 14:32

май ти нечетеш казвам че излиза по на далавера да я земеш от тука от някой дългогодишен собственик ( не от автокъща) който се е грижил за нея от колко от германия и там има такива но си иска обикаляне търсене и следователно повече разходи сега разбра ли ме бас държа че тука във форума може да се намерат също така читави даже по читави екземпляри от колко в Германия все пак всичко си е до късмет който е сменял коли ще го потварди няма начин да си сигурен че като я вземеш читава и наглед сичко ок след 1 месец няма да почне да се чупи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Какво BMW да си взема?

Мнение от titto » 04 Сеп 2006, 20:46

stanislaf написа:Здравейте!Решил съм да си купя БМВ 3та серия.Варианта на който съм се спрял е 318,мисля че е най-оптималния.Приготвил съм до 6000лв и предпочитам да е с газова уредба.Знам че има много мнения за газ на БМВ,но от доста места чувам че харчели повечко,а аз предимно в града карам.Какви са мненията за 316 и 320?Както и за дизелите?Дайте ми съвет,какво да гледам като купувам,кой модел е най-добър според вас...Благодаря ви предварително :D

Здрасти.Ако питаш мен май си избрал добър модел (318i).За 316i ще ти кажа,че харчи колкото 1.8,а е куцо.От страна на икономията по-добре дизел(318tds или 325tds),отколкото БМВ на газ-само за да се казва,че караш БМВ!А относно приятелите-разбирачи,не ги слушай,защото моето(318is) извън градско до 120 км, ми даде 6.7 л./100км. :D Най-добре я търси нов внос от Германия или Швейцария.Хората там са педанти във всяко едно отношение.Успех с покупката! :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 04 Сеп 2006, 21:11

Пшт ало! Без обиди по адрес на 16ките :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 04 Сеп 2006, 21:16

Mitko19 написа:Пшт ало! Без обиди по адрес на 16ките :mhihi: :mhihi: