Пълнене със фреон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И аз да споделя моите впечатления от прословутия сервиз в Горна баня.
Миналата година отидох за първи път при тях и го напълниха за 70 лв. плюс тест дали изпуска (изкарах от пролетта до лятото и край на студеното).Тази година реших пак да отида при тях.Напълниха ми го за 60 лева ,като симпатягата ми вика "няма нужда да ти правим тест то толква си изкарва с едно пълнене".Точно след 14 дни климатика го отнема...
Отивам аз отново с идеята да видим от къде е тоя теч и да се реши проблема с това изтичане,щото с тая система аз тебе да купувам фреон наедро.Човека го нямаше и ми казаха,че щял да се върне след половин час и че те няма ли време сега да се занимават с мене.
Почаках ,почаках,а той не идваше.
Та това е моята одисея с прословутия сервиз.
Това лято без климатик......
Миналата година отидох за първи път при тях и го напълниха за 70 лв. плюс тест дали изпуска (изкарах от пролетта до лятото и край на студеното).Тази година реших пак да отида при тях.Напълниха ми го за 60 лева ,като симпатягата ми вика "няма нужда да ти правим тест то толква си изкарва с едно пълнене".Точно след 14 дни климатика го отнема...
Отивам аз отново с идеята да видим от къде е тоя теч и да се реши проблема с това изтичане,щото с тая система аз тебе да купувам фреон наедро.Човека го нямаше и ми казаха,че щял да се върне след половин час и че те няма ли време сега да се занимават с мене.
Почаках ,почаках,а той не идваше.
Та това е моята одисея с прословутия сервиз.
Това лято без климатик......
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Всяко чудо за 3 дни.. едно нещо като е добро и се напечелят и после започват да "пестят".. навсякъде е така... за всяко нещо..
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
klimatronik
ne se izlagai da zarejdash po eftini ]eti izlezi mnogo ama mnogo soleno posle.az isa]o se podlakax zatovwa saga mi prawqt kompresora
-------------------------------------------------------------------------------------
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
bmwdriver
-------------------------------------------------------------------------------------
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
bmwdriver
Re: klimatronik
Stoycho написа:ne se izlagai da zarejdash po eftini ]eti izlezi mnogo ama mnogo soleno posle.az isa]o se podlakax zatovwa saga mi prawqt kompresora
абе ти верно че си от триъгълника на смъртта, ама аре малко да прочетеш преди да пишеш...!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
S L A V Y написа:а този човек дали се занимава с ремонт. Щото не си смених филтъра и сега ми духа само на 4-та.
Аз го напълних за 90лв и са е ок човека при който ходих е добър и прави и ремонти намира се на гърба на 7ма поликлиника на края на Опълченска в един трафопост ако не се оправиш пиши
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз си го зарездах последно в Дупница за 10 лева, а преди това си зареждах друг пак там, но за 25 лева, защото беше абсолютно празен
И си ба4кат екстра 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2