Външен шарнир от е30 на е36 - мнения?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Външен шарнир от е30 на е36 - мнения?
От сервиза под омекнал вероятно имат предвид, че демпфера е започнал да мръдва. Това омекване на шарнирния болт няма как да се види при монтиран такъв. Вижда се единствено дали има луфт или не, което реално е показателя дали е за смяна. Но в случая с тези шарнири с демпфери това им омекване води до промяна в поведението на колата. Наскоро слагахме на един колега усилени шарнири и после като я карах не усетих разлика. Даже монтирахме плътни тампони на носачите. Колата стана супер стегната и отвизчива, без да друса и прочие. За мен разликата идва от качеството на самата стока. Което е и да избереш ако е качествено ще те изкара дълго време. Разбира се ако не караш във Враца
За 1 седмица два пъти минах през града и направо ви съчувствам как карате ежедневно на такова място...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Външен шарнир от е30 на е36 - мнения?
Щото аз като сменях, смених там външни и вътрешни накрайници, плътни тампони и шарнирите с усилени. Като седнах после наистина имаше разлика, управлението беше много директно и много отзивчиво. Колата не е тропала и преди и след, но след като че ли 1-2 месеца каране не е баш същото като непосредствено след смяната, но аз мисля е нормално.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2