325 vs. 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
HAMANN написа:Че аз не искам да убеждавам никой, за нищо. Просто момчетата писаха, а пък аз отговорих. Иначе ако 325 TDS-а е по запазен от това, което момчето има да го взима, иначе НЕ.
Точно тук беше ключа от палатката

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Re: Хм
HAMANN написа:А защо тогава, когато някои попита да си взема ли дизел или не, вие първо казвате оглеждай се добре и не бързай да купуваш.
Колко читави дизела можеш да намериш в сравнение с бензиновия вариант?
Верно Турбо си има, а колко проблеми имат по двигателя за това турбо. Виждам и вие сте с Дизелчета, вярно върви повече от 320 ама подяФолите дизел бе хора. Ако дизеловият двигател беше по-добър нямаше ли да премахнат бензиновият и да караме всички само дизеларки и да димим като печки? Верно по-добро КПД-а има спор няма и на мен ми харесва идеята да карам TDS, ама забога хора вече върнах 3 заради проблеми по двигателя. Ама това не се брой нали. Аз съм си виновен, че ги вземам от такива хора.
И аз уважавам дизела, но не и за подигравка с двигателя. Кажете като аз не съм разбирач явно, колко дълго можеш да тормозиш един дизелов двигател. Аз съм сменил за 5 години над 10 коли от който имаше и 4 или 5 дизела сред тях и с турбота имаше ама бензинката си е бензинка. А и защото дизела е по-добър затова ферари ще сменят двигателя на ENZO-то с дизелов. Защото дизела е по-добър и затова всички ///М-и са с дизелови двигатели (ууппп sorry, ама те май нямат дизел) Shame on me.![]()
Според мен в момента сте емоционално обвързани и затова не можете да бъдете субективни.
Нима ако сега ви подаря по едно 330 CI и ще ми кажете, че ще ги върнете и ще си вземете по една нафтофа печка. ОООООО МОЛЯ ВИ.
Може да сте повече от ентусиасти в този форум ама някак си несте в света на спорта, а в света на градското шофиране.
Тази година неможах да присъствам на Рали мероприятия в България ама сигурно дизели спечели първите места?
ПРИАТЕЛ никои не е казал 4е тдс са кои знае кви бега4ки ама както виждам караш е36 1.6 БЕНЗИН ако не ти се вярва че една ПЕЧКА може да те направи смешен-заповядаи

:)
приАтелю.
Ако все още я имах с най-голямо желание бих дошъл да премерим сили. Не е важно кой печели, а как печели!
Тоя пост се превърна на ЧАТ. Спирам да пиша.
Ако все още я имах с най-голямо желание бих дошъл да премерим сили. Не е важно кой печели, а как печели!
Тоя пост се превърна на ЧАТ. Спирам да пиша.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
А аз заключвам щот май не разбирате от дума.
Та извода е-ако се намери читаво 325 ТДС-взимай,иначе-по-добре читавото 318
Та извода е-ако се намери читаво 325 ТДС-взимай,иначе-по-добре читавото 318

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2