Една нова идея за Вашето БМВ Е36 от Хофеле Дезайн
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Re: ре
DEFLEPPARD написа:Ачо написа:Според мен прави колата да изглежда с едно поколение по-нова, без да нарушава иначе ръбестият, класически дезайн на Е36!
не е вярно - прави бронята на колата да изглежда по-млада, а самата кола - по стара, и определено нарушава "ръбестия, класически" дизайн ! (който не е нито много ръбест нито класически де ама тва друга тема) се едно е36 и е46 са се блъсънали и се е получил хибрид![]()
![]()
Куде видя някаква прилика с Е46? Аз не съм ПР на Хофеле, но ако Е36 няма класически дезайн сигурно е защото под класически разбираш Е65

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
sпоред мен се връзва тази броня не е лоша наи малкото е по разчупена от оригиналната или Мковата броня малко по нестандартна е за това ми харесва повече
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Ачо написа:rtzankov написа:Халогени едно друго ... или тва вече са еХтри![]()
Не знам дали отново иронизираш, но ако питаш сериозно има халогени, зпълващи половината на горните отвори! Броня - 350 евро, халогени комплект 220 евро?!?
Иронизирам, защото тази броня както и да я погледна си е от Кайен .. и халогените само биха утежнили ситуацията ... но на вас може и да ви харесва ....

R.I.P Landikar
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
rtzankov написа:Ачо написа:rtzankov написа:Халогени едно друго ... или тва вече са еХтри![]()
Не знам дали отново иронизираш, но ако питаш сериозно има халогени, зпълващи половината на горните отвори! Броня - 350 евро, халогени комплект 220 евро?!?
Иронизирам, защото тази броня както и да я погледна си е от Кайен .. и халогените само биха утежнили ситуацията ... но на вас може и да ви харесва ....
Аз не съм коментирал дали я предпочитам или не! ако си спомняш в една анкета в тунинг казах, че ориг. М пакет на Е36 най-много ми харесва (без джантите) и това е в сила и в момента! Съжалявам, че грешно си ме разбрал! Идеята ми беше, че пик-а ще е интересен за учасниците в БМВ Пауер!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Абе бронята я гледам от доста време и се чудя дали ми харесва но вече знам отговора и той е ДА, яка е!Виждал съм далеч по-смешни изпълнения.Ачо даи някоя нимка с халогените да видим.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2