Нашите и очите на нашите красавици.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Нашите и очите на нашите красавици.
Аз съм с фар Бош без лупата и на къси и дълги съм с крушки марка Завод "Светлина" Сливен
светят изкрящо бяло и осветеността е повече от добра.
Но нали ксенона е на мода май ще се слага някакъв китайски ксенон.
светят изкрящо бяло и осветеността е повече от добра.
Но нали ксенона е на мода май ще се слага някакъв китайски ксенон.

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Макар и на мен да ми се иска ксенон от време на време все си мисля,че не е редно
Не случайно в белите страни това е НЕЗАКОННО!е36 си има прекрасни фарове поне сравнена с болшинството от коли 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Jang1r написа:Малък ъпдейт по темата....днес се сдобих с лукс метър(уред който мери осветеността) и направих малък тест измежду крушките в наличност които имам...но тъй като два от 3те вида крушки бяха по 1 теста бе извършен с по 1 крушка.
1во направих реглажче на фаровете благодарение на тази тема: http://forum.bmwpower-bg.net/viewtopic.php?f=10&t=97485
Измерването бе изцяло любителско и аматьорско и бе проведено по следния начин-срещу колата на неизвестно разстояние поставих уреда в центъра на автомобила и подменях крушките на левия фар.Важни бяха процентните съотношения в качествата на крушките а не добиването на някакви сурови цифри
В крайна сметка резултатите са следните:
Xenon effect-600lx
Auto practic(обикновенна халогенна крушка)-700lx
Philips Premium +30%-900lx(Която всъщност е с 50% по-ярка от ксенон ефекта и наистина с около 30% по-ярка от обикновенната крушка(28 всъщност))
Ако има колеги от Варна които желаят да отслужат с 1 крушка за час-два за да допълним списъка няма да е зле
Надявам се някой от Варна и околностите да реагира и да се сберат още няколко крушки, че да се види коя какво може... ще е добре да се добави и OSRAM Night Breaker (PLUS), както и Philips Xtreme...
Мога да съдействам с един Найт брейкър H7
Ще ми е интересно и разликата с китайски ксенон каква е.

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
И аз съм навит за експеримент, имам ЗКВ с лупи, които съм ги почистил преди година и то с минерална вода да не остават следи от варовика. Искам да кажа, че дългите ми са Филипс и на магистралата направо ми палят веждите като карам срещу големи табели....Късите мисля че бяха Осрам, ама и те много силно светят, майтап няма...Колега пиши на лично да организираме, хем да видя как върви седана ис-ка, че ми е мечта 

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
Влади, със същите фарове съм почистени(моите обаче със светена вода от Рилския манастир
), с китайски ксенон, мисля да ти накажа осрама лошо
Пишете кога да се срещнем
На ЛС да не цапаме повече.

- brooklyn
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: e36 coupe 2.8 megasquirt
аз съм с фарове бош с лупа , имам ксенон китайски на 8000 келвина , колата я карам година и половина с него , нямал съм ядове , мисля да си купя още един комплект за резерва да сменям като изгори нещо , преди това съм пробвал всякакви крушки и си е чиста загуба на време и пари , кой както иска да ме разбира
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Колеги, ще мерим ли фаровете последно ? Предложение - петък след 17 ч на паркинга между Бриколаж и Пикадили.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Bosh с лупа ксенон на къси,ксенон на халогени на дългите още не съм разбвал с какви съм
.Доволен съм,ксенона добре свети на Bosh-а,дори не ми се налага да карам на дълги и досега никои не ми е присвяткал,че му преча. 

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
малко офф. по повод новия закон за целогодишно каране на фарове или на деилайт.имали някви от второто които да седят добре на е36?еинджъли и нещо подобно както на новите модели бмв фабричния деилайт но кит за е36 например?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
kiko написа:малко офф. по повод новия закон за целогодишно каране на фарове или на деилайт.имали някви от второто които да седят добре на е36?еинджъли и нещо подобно както на новите модели бмв фабричния деилайт но кит за е36 например?
най-близко до фабричното депо +ае
минава за дейлайт през зимата ма за лете още не съм пробвал

darko1 написа:И аз се присъединявам с Китайски ксенон на 6000К на късите,с фарове HELLA без лупа съм и светят много добре.На дългите съм с SYLVANIA(сток),няма такава крушка
яз си знаех, че и в тая тема ще има пернишки изцепки

Последна промяна b00st на 14 Авг 2012, 11:51, променена общо 1 път
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Само ЛЕД очички вършат работа за дневни дори при слънчево време, на здрачаване пък да не говорим. Направо очите ти изпиват тия 4 кръга и 240 диода като ги видиш
Аз не седя отвън да си гледам колата, но засичам колегите из София и по техни думи са много силни дори за през деня.
Иначе да не съм офф
от зимата съм вече с Бош с лупа със затъмнен паразитен рефлектор около лупата и отново жълти с диодни ЛЕД. Крушките са Osram Night Breaker на късите и някакви обикновенни на дългите, че с тях само примигвам на хората дето ме заслепяват.

Иначе да не съм офф
от зимата съм вече с Бош с лупа със затъмнен паразитен рефлектор около лупата и отново жълти с диодни ЛЕД. Крушките са Osram Night Breaker на късите и някакви обикновенни на дългите, че с тях само примигвам на хората дето ме заслепяват.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
batvlady79 написа:Колеги, ще мерим ли фаровете последно ? Предложение - петък след 17 ч на паркинга между Бриколаж и Пикадили.
Зарибен съм Влади. Звънни да се разберем, тъкмо кафенце да пием, аз съм все още отпуска

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Dpy написа:batvlady79 написа:Колеги, ще мерим ли фаровете последно ? Предложение - петък след 17 ч на паркинга между Бриколаж и Пикадили.
Зарибен съм Влади. Звънни да се разберем, тъкмо кафенце да пием, аз съм все още отпуска
Леле бях забравил за темата!

П.П:17ч няма ли да е малко рано за подобни измервания?

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
Рано е, трябва поне 21:00. Ако искате уговорката да остане в петък, 21:00, на паркинга между Пикадили и Бриколаж?
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4