поведение на пътя 318 is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
с 318 на 200м дарпам Еклипс 150 коня а за Ис дума да не става колата си е прфектна а това 4е астра ще дръпне 325 само ако бмв-то е на задна:)защо тиа гнилоци ги сравнявате с Бмв изобщо вси4ки неуспели газари са с Опел/Калибри астри и последно с кадети?
da
да бе хора, откакто посещтавам форума чета за сравнения на нашите коли с някви таратайки. защо изобщо им се обръща внимание на тия?!!
въобще не ги забелязвам по улиците а когато ми пречат на пътя ги издухвам елегантно и с финес (понеже BMW го може точно това перфектно) а те остават да пърдят отзад. всичко е ясно просто..
въобще не ги забелязвам по улиците а когато ми пречат на пътя ги издухвам елегантно и с финес (понеже BMW го може точно това перфектно) а те остават да пърдят отзад. всичко е ясно просто..
ТРИТЕ БУКВИ
всичко друго е компромис
всичко друго е компромис
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
сажалявам и аз като всички вас сам фен на бмв но тук няма да се саглася с някои от вас.колкото и трудно дамие трябва да призная че астрата е с много по добри шансове пред бмв(при едно добро състояние и на двата автомобила и равностоини водачи)-предно предаване и много по леко купе : 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Айде всичките в купом да се организирате в еднин клуб,а?
Стига писали глупости бе хора,
кат' сте толкова гъзари защо плюете по другите марки,този форум не е за това!
Аз имам и съм имал ДОСТа коли от любимата марка но такива изказвания са недопустими!
Карайте си колите с кеф и не се занимавайте с глупости,
а и един съвет от едно "бавно" ис-че,
не се занимавайте с астри-специално за тая дисциплина дето си точите зъбките,не сте фаворити
Пък ако желанието е голямо има начин и да ги минаваме

Стига писали глупости бе хора,
кат' сте толкова гъзари защо плюете по другите марки,този форум не е за това!
Аз имам и съм имал ДОСТа коли от любимата марка но такива изказвания са недопустими!
Карайте си колите с кеф и не се занимавайте с глупости,
а и един съвет от едно "бавно" ис-че,
не се занимавайте с астри-специално за тая дисциплина дето си точите зъбките,не сте фаворити

Пък ако желанието е голямо има начин и да ги минаваме

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2