Дайте мнение за най-добрите свещи за м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i 93год.
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
- Детайли за колата: Къса ми нервите!!!
Re: Дайте мнение за най-добрите свещи за м50б20
Нямам представа колега,знам само че е на газ и че точно иридиевите били препоръчителни за тази цел!Аз не съм на газ и затова нищо не мога да коментирам в тази насока.
gsi_leo написа:колега като каза на газ,с обикновена АГУ или с инжекционна.
С инжекцион

- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
Колега не искам да те подвеждам надявам се и по отдавна ползващите да се обдят,щото иначе е тъпо така само да си лафиме но съм сигурен че за газов инжекцион ще се изкефиш на иридиума.ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ НЕ СЪМ ДИЛЪР ИЛИ ДИСТРИБУТОР ТАКА ЧЕ НИТО РЕКЛАМИРАМ НИТО ТЕ УБЕЖДАВАМ ДА СИ ВЗЕМЕШ ТАКИВА СВЕЩИ!!!!!
Просто знам че са доволни,това е всичко.
Просто знам че са доволни,това е всичко.

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
искоментирах с един колега които сподели че за м50 наи добрите свещи били на НЖК/2електродни/,а за коли карани на газ тия ИРИДИЕВИТЕ,явно и аз ще мина на варианта на нжк...
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
Това са вариантите на свещи, които производителя препоръча.
SPARK PLUG- BOSCH F 7 LDCR
SPARK PLUG- NGK BKR 6 EK
Spark plug, High Power- BOSCH FGR7DQP
Spark plug, High Power- NGK BKR6EQUP
SPARK PLUG- BOSCH F 7 LDCR
SPARK PLUG- NGK BKR 6 EK
Spark plug, High Power- BOSCH FGR7DQP
Spark plug, High Power- NGK BKR6EQUP

- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
Абе то не винаги е най-добре препоръчаното от производителя,че все пак те се съобразяват с една камна ра простотий ,които реално нас грам не ни интересуват!Само ще ти дам пример с тоя смотан маркуч от капака на двигателя до ботуша дето е за маслените изпарения,ако си свалиш ботуша ще скиваш ква гняс се сабира и ти гарантирам че като я махнеш ще осетиш определено разлика,така че дори така да идва от завода аз пак ще го махна този маркуч. 

- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
cursed_in_eternity написа:Абе то не винаги е най-добре препоръчаното от производителя,че все пак те се съобразяват с една камна ра простотий ,които реално нас грам не ни интересуват!Само ще ти дам пример с тоя смотан маркуч от капака на двигателя до ботуша дето е за маслените изпарения,ако си свалиш ботуша ще скиваш ква гняс се сабира и ти гарантирам че като я махнеш ще осетиш определено разлика,така че дори така да идва от завода аз пак ще го махна този маркуч.
абе, аз пък не мога да разбера защо се правите на по-големи инженери от инженерите на БМВ, нека на колата ти всичко да и е наред, и да видим как ще и е по-добре...а, относно свещите те препоръчват а не те задължават, ти ако смяташ,че си намерил по-добри свещи от тези които препоръчват карай с тях, всеки сам си решава как да си кара колата

- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
Много просто:те се съобразяват със стандартите за всяка една държава да е легална за употреба колата,а аз не се съобразявам с никой стандарт,затова се правя на по голям инжинер.
А иначе за свещите примерно моита кола като е 93год.още не са били измислени този тип свещи,няма как да се препоръчват от производителя,но това не означава че не дават по концентрирана искра от тези с широк електрод,което води респективно до по добро изгаряне и по качествена работа на двигателя.Ако колегата питаше за най-евтиния вариянт нямаше да се споменават тези свещи,но след като въпроса му е за най-добрите лигично е да му се препоръчат от високите класове на производителите на свещи а не от тия които са му препоръчани от производителя.
Живи и здрави!

А иначе за свещите примерно моита кола като е 93год.още не са били измислени този тип свещи,няма как да се препоръчват от производителя,но това не означава че не дават по концентрирана искра от тези с широк електрод,което води респективно до по добро изгаряне и по качествена работа на двигателя.Ако колегата питаше за най-евтиния вариянт нямаше да се споменават тези свещи,но след като въпроса му е за най-добрите лигично е да му се препоръчат от високите класове на производителите на свещи а не от тия които са му препоръчани от производителя.

Живи и здрави!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Тоя въпрос е доста дъвкан ....
Аз лично карам с денсо (обикновени )..., доволен съм , цената на една свещ е 8лв
Иначе се чудя дали на следваща смяна да сложа денсо платинум/иридиум или нжк платинум/иридиум.
Но както каза и колегата Dirty M5 driveR , не очаквайте чудеса от свещите , просто ги сменяйте на около 30к км и всичко ще е ОК.
Аз лично карам с денсо (обикновени )..., доволен съм , цената на една свещ е 8лв
Иначе се чудя дали на следваща смяна да сложа денсо платинум/иридиум или нжк платинум/иридиум.
Но както каза и колегата Dirty M5 driveR , не очаквайте чудеса от свещите , просто ги сменяйте на около 30к км и всичко ще е ОК.
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
димитър_81 написа:Spark plug, High Power- NGK BKR6EQUP
Кьм 30-35 лв бройката . Дават им 100к живот , колко ще издьржат , божа работа . Общо взето никакви ядове с тях , за сега .
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Денсо Иридиум няма какво да се чудите
Аз съм с такива (М50B20TU) вече повече от две години. Колата пали от четвърт завъртане и се
усети леко по-пъргава.
13$ на бройка от щатите с доставката.

Аз съм с такива (М50B20TU) вече повече от две години. Колата пали от четвърт завъртане и се
усети леко по-пъргава.
- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
NeoPrint написа:Денсо Иридиум няма какво да се чудите![]()
усети леко по-пъргава.
Eто още един човек който твърди че се усеща разлика с иридиумните.
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
до колегата нео принт,даи малко инфо за тия които ти си сложил,и начина по които си ги закупил,не за друго ако е оферта да порачвам и аз 6 парчета... 

-0896965069-Сашо
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Колеги, преди малко поръчах тези: http://www.ebay.com/itm/NGK-Iridium-Spa ... 0788512406
Добре ли съм постъпил?
Добре ли съм постъпил?
Are you M enough...?!
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
И още един въпрос, това ли е ключа, който ми трябва: Extended 5/8" Spark Plug Socket BMW E36 M3 S52 3.2L http://www.ecstuning.com/BMW-E36-M3-S52_3.2l/ES9340/
Are you M enough...?!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3