Смяна челно стекло?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Re: Смяна челно стекло?
аз преди време си смених предното стъкло с ново от кобра,дойдеха пред моя гараж момчетата да го сменят и ми струваше 135 лв. със стъклото,работа, нова лайсна от горе кадето е и нова ''закачалка'' за огледалото за обратно виждане + 1 година гаранция
нито тече нито има някакви проблеми

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Имате Каско, имате оригинално стъкло(спукано да речем), уважават ви щетата, а слагате стъкло от "Кобра", "Смок" и прочие. Що така, дават малка сума, имат изисквания или вие така си решавате?
На предната кола слагах ново стъкло , не е от "Кобра" но от подобните фирми за 150-160 лева, ми не бях доволен хич, стъклото едно замазано на петна, пълна брада.
На предната кола слагах ново стъкло , не е от "Кобра" но от подобните фирми за 150-160 лева, ми не бях доволен хич, стъклото едно замазано на петна, пълна брада.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
vanko 318i написа:аз преди време си смених предното стъкло с ново от кобра,дойдеха пред моя гараж момчетата да го сменят и ми струваше 135 лв. със стъклото,работа, нова лайсна от горе кадето е и нова ''закачалка'' за огледалото за обратно виждане + 1 година гаранциянито тече нито има някакви проблеми
+1
П.С Един съвет само, хубаво е като ти го сложат да изчакаш ден,два да изсъхне добре ( без да караш колата) и няма да имаш проблеми;)))

Мен идеята ми е да го направят като хората, без да ми надерат други детайли по колата. Иначе като го залепят, директно я паркирам 1-2 дни да стегне добре, да няма вибрации и тресене по тия наще пътища дето кратер след кратер... и тогава ще я врътна 

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
krisu написа:Мен идеята ми е да го направят като хората, без да ми надерат други детайли по колата. Иначе като го залепят, директно я паркирам 1-2 дни да стегне добре, да няма вибрации и тресене по тия наще пътища дето кратер след кратер... и тогава ще я врътна
Не се притеснявай за карането,аз стоях един час пред Кобра и си потеглих като пич.Две години и никакви проблеми

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Вие таз смяна а стъкло се едно апартамент си купувате...Нищо им няма на стъклата за 130-150 лв. Сменял съм, както и мои приатели. Никви грижи...
Е апартамент силно казано, ама нали се сещаш, че в тия гладни времена 130-150 лв за някои са си половин заплата колега 

Така е. И при мен положението не е розово, но стъклата за тия пари са си хубави. Аз си го сменях лятото, че се пукна и няма никви грижи. Гледката през новото стъкло, без надрасквания си е хубаво нещо. Мислех за втора употреба да взема, че нали оригинал, ама мен лично ме дразнят дори и малки надрасквания, които за стъкло на 15 години си е нормално да ги има.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
krisu написа:Не искам да рискувам сам да го слагам. Досега не съм правил такова нещо, а и това си е предно стъкло колеги, чесно казано имам извесни притеснения ако сам се пробвам, кво може да стане... Нека там хората с повечето опит да го сложат да съм уш една идея по-спокоен
Колкото до колегата от армеец с 2-те немаркирани стъкла... Да така е, те още хората дет ми слагаха маркировката ми казаха, че стъклата отпред и отзад не се маркират но уш влизали в каското. Аз затова се чудя да го завеждам ли като щета или... кауза пердута. Така или иначе, имам едно местенце за боя, че ме надраха нещо качествено (предполагам пирон или нещо от рода...), ще заведа това като щета, ще включа и стъклото, пък да видим кво ще постигна.
като си решил стъкло да сменяш поне го чупи както си му е реда да има какво да заверят...2 години съм се занимавал само с каско на армеец

Те го заведоха днеска като щета. Минах и през кобрата, казаха ми 180 лв некво 'европейско стъкло' + 40-50 лв там за труда и общо взето 230-240 лв всичко. Поне армейците ми казаха, да ида после с гаранцията от Кобрата при тях, ще ми изплатят това което съм платил за смяната на стъклото.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
ей сега точно се врщам от кобра, сменях челното стъкло 177лв. тва включва монтаж, лайсна и отлепяне на 2 стикера ама реално само единия става. Доволен съм супер бързо работят момчетата и дават безсрочна гаранция за монтажа, звънях и на автостъкла мустанг, но днес имаха само китайски на 120.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
И аз вчера го смених в Кобрата. 219 лв, с европейското стъкло, монтажа и уплатненията + стикерите за гражданска и технически. Половината ми гражданска я няма де, изпокъсана е, ама поне се вижда на другата половина до коя дата е.
Предния път като ходих да се интересувам за цените, жената на касата ми каза, че стъклото струвало 180 и с труд и вс. щуротии ще ми струва кам 220-30 лв. Казах Ок. Вчера като ходих да го сменям:
Аз: Добър ден, за подмяна на челно стъкло на Е36 купе, това европейското дето беше 180 лв.
Тя: Какво е това за 180 лв? Няма такова нещо, стъклото заедно с труда ще ви струва 169 лв.
Аз: Е, нали предния път казахте, че излизало кам 220-30 общо?
Тя: Няма такова нещо, не съм казвала никога такова нещо. Объркали сте се.
Аз: Ок, още по добре, 170 лв, супер.
Оставих колата и след 1 час ми звънят... Добър ден от кобра се обаждаме. Това стъкло което сте поръчали не става за вашето купе. Вие сте поръчали за компакт...
Wtf... обясних им на хората, че казах на колежката им, че колата е Е36 купе, ма тя е збъркала и ми е пуснала за компакт. Доплатих си още 60 лв, и в крайна сметка пак стигнахме на първоначалната цена, която и казах.
Като изключим тези малки и незначителни недоразумения, стъклото беше подменено доста добре. Оглеждах се в уплатненията, нямах никаде да виси нещо, да е надрано нещо и т.н. Дори колата вътре я бяха поизчистили, че и без тва си беше мръсна. Тресеше малко де, ама нормално, все пак сега е лепено. Паркирал сам я за 2-3 дни да стегне добре силикона, после ще и направя един тест драйв да видим как ще се държи по тия павираните улици с многото вибрации.
Предния път като ходих да се интересувам за цените, жената на касата ми каза, че стъклото струвало 180 и с труд и вс. щуротии ще ми струва кам 220-30 лв. Казах Ок. Вчера като ходих да го сменям:
Аз: Добър ден, за подмяна на челно стъкло на Е36 купе, това европейското дето беше 180 лв.
Тя: Какво е това за 180 лв? Няма такова нещо, стъклото заедно с труда ще ви струва 169 лв.
Аз: Е, нали предния път казахте, че излизало кам 220-30 общо?
Тя: Няма такова нещо, не съм казвала никога такова нещо. Объркали сте се.
Аз: Ок, още по добре, 170 лв, супер.
Оставих колата и след 1 час ми звънят... Добър ден от кобра се обаждаме. Това стъкло което сте поръчали не става за вашето купе. Вие сте поръчали за компакт...
Wtf... обясних им на хората, че казах на колежката им, че колата е Е36 купе, ма тя е збъркала и ми е пуснала за компакт. Доплатих си още 60 лв, и в крайна сметка пак стигнахме на първоначалната цена, която и казах.
Като изключим тези малки и незначителни недоразумения, стъклото беше подменено доста добре. Оглеждах се в уплатненията, нямах никаде да виси нещо, да е надрано нещо и т.н. Дори колата вътре я бяха поизчистили, че и без тва си беше мръсна. Тресеше малко де, ама нормално, все пак сега е лепено. Паркирал сам я за 2-3 дни да стегне добре силикона, после ще и направя един тест драйв да видим как ще се държи по тия павираните улици с многото вибрации.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Е засега да, поне от това което се вижда на просто око. Ще видим тия дни колега, като я покарам и влезе в 5-6 дупки как ще е... дано е сложено кадърно.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3