Нова придобивка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Re: Нова придобивка
Със здраве да я караш колега, само гуми и бензин да са консумативите дето ще сменяш!
Я ся чесно си кажи от тея 5 аудита има ли поне едно дето малко поне да се доближава до BIMMA-та кото динамика и поведение на пътя (Просто ми е интересна гледната точка на човек, който е пристрастен към друга марка)?
Я ся чесно си кажи от тея 5 аудита има ли поне едно дето малко поне да се доближава до BIMMA-та кото динамика и поведение на пътя (Просто ми е интересна гледната точка на човек, който е пристрастен към друга марка)?
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
luizov написа:Със здраве да я караш колега, само гуми и бензин да са консумативите дето ще сменяш!
Добър въпрос от колегата. И на мен ми е крайно интересно. Имам предвид не да храним другите марки, просто мнението на автора на темата да бъде един вид съпоставка, и да даде една бегла идея що е Ауди (в случая) и що е БМВ.
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10

Много малко коли имат спортния хъс на БМВ-то и неговата динамика!
По темата- колега честито и мн безаварийни километри!и да знаеш че сега започваш с наливането на парите!

- VooDoo-36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Alfa-Romeo 156 2.5V6,FIAT 1.6/16V
Честито и от мен за новата придобивка! Брат ми има E46 320 купе и знам какво удоволствие доставя колата.
- danielbmw3
- кандидат ентусиаст
-
честито колега, с здраве да си я караш и много безаварийни км 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
ето я,но снимките не са много добри,че са от тела

Колата е с почти реновиран мотор и глава изцяло.Лек маховик с нов съеднител и чипче.Най-добрия ми френд има същата и мойта е 2 пъти по-остра от неговата.
На въпроса за Аудито мога да дам много отговори и пояснения.Последното ми Ауди беше брутална количка.90-ка Куаттро 20 клапана 5-ак с окачване и беше брутална за каране
http://www.youtube.com/watch?v=hq2VTvs8XCE .Другите Аудита с предно ги бях овладял на макс с карането ма и ръчната много играеше там.Аз все още си държа едното Ауди и не го давам за нищо.5 цилиндрова а6-ца дизел леко понаправена.Ауди бих си взел отново само ако е С6/С2/РС2.Новите не ме кефят грам.Управлението на БМВ е несравнимо аз не обичам да дрифтя много,но обичам да газя на завой и магистрали и там идва истинския кеф от марката.Най-якото е,че съм гумаджия и гуми има бол за палене

Колата е с почти реновиран мотор и глава изцяло.Лек маховик с нов съеднител и чипче.Най-добрия ми френд има същата и мойта е 2 пъти по-остра от неговата.
На въпроса за Аудито мога да дам много отговори и пояснения.Последното ми Ауди беше брутална количка.90-ка Куаттро 20 клапана 5-ак с окачване и беше брутална за каране
http://www.youtube.com/watch?v=hq2VTvs8XCE .Другите Аудита с предно ги бях овладял на макс с карането ма и ръчната много играеше там.Аз все още си държа едното Ауди и не го давам за нищо.5 цилиндрова а6-ца дизел леко понаправена.Ауди бих си взел отново само ако е С6/С2/РС2.Новите не ме кефят грам.Управлението на БМВ е несравнимо аз не обичам да дрифтя много,но обичам да газя на завой и магистрали и там идва истинския кеф от марката.Най-якото е,че съм гумаджия и гуми има бол за палене

ТДС - Турбо Див Селянин
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
[/quote]

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Честито и от мен колега,със здраве да си я караш 

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Честито и от мен!
Само едни джантички й трябват и есупер
Само едни джантички й трябват и есупер

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Ето тука още една придобивка ама тоя път в Плевен 
Късно '93 рекаро,климатроник,стопове с бял мигач,м-ков волан,м-огледала с регулиране и подгрев.Двг-то М50Б20 вАнус.

Късно '93 рекаро,климатроник,стопове с бял мигач,м-ков волан,м-огледала с регулиране и подгрев.Двг-то М50Б20 вАнус.

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Честито и на момчето от плевен
карай си я с кеф

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4