от голямо прасе към малко СПЕШНО
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
Re: от голямо прасе към малко СПЕШНО
vladi_a_i написа:За колегите който не знаят,при Компакта не става да се подменят чашките от малкия му диф спрямо големия от е30 и е34,поне аз го пробвах и на вид са доста по различни..тогава и полуоски се сменят,тогава пък зависи дали си с дискове или без-заради АБСса.
Значи и аз да кажа какво направих миналата седмица на един приятел на компакта тъй като отдавна си беше купил шпер от е30 4,10 и най накрая реших да му го монтирам разликата беше че е30ковия диф беше с големите чашки а неговия3,35 с малките размених ги паснаха идеално и сега се дрифти из улиците
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kufi01 написа:vladi_a_i написа:За колегите който не знаят,при Компакта не става да се подменят чашките от малкия му диф спрямо големия от е30 и е34,поне аз го пробвах и на вид са доста по различни..тогава и полуоски се сменят,тогава пък зависи дали си с дискове или без-заради АБСса.
Значи и аз да кажа какво направих миналата седмица на един приятел на компакта тъй като отдавна си беше купил шпер от е30 4,10 и най накрая реших да му го монтирам разликата беше че е30ковия диф беше с големите чашки а неговия3,35 с малките размених ги паснаха идеално и сега се дрифти из улиците
Е това е така щото и двата са малки дифове.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
Значи не съм си научил урока и ще трябва да го преговарям че нещо се бях заблудил че разликата голям/малък е според предавателното число
благодаря все пак за поуката

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kufi01 написа:Значи не съм си научил урока и ще трябва да го преговарям че нещо се бях заблудил че разликата голям/малък е според предавателното число
Моя беше малък с предавателно число 3,45 и сложих голям 3,46,числата са еднакви само дето има разлика в големината и здравината

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
vladi_a_i написа:kufi01 написа:Значи не съм си научил урока и ще трябва да го преговарям че нещо се бях заблудил че разликата голям/малък е според предавателното число
Моя беше малък с предавателно число 3,45 и сложих голям 3,46,числата са еднакви само дето има разлика в големината и здравината,движи с една и съща скорост и набираш по един и същи начин колега.Твоя приятел с този който го е сложил спрямо неговия е по бързооборотен,но повече от 180 сигурно няма да може да вдигне ако няма 6 скорост.
E това за максималната скорост го знам и съм му го обяснил иначе да определено започна да се набира повече

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2