зануляване голям километраж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Re: зануляване голям километраж
Колеги какъв е проблема? Момчето иска да си занули таблото просто и пита да го насочим към някой, какво лошо има в това.... все едно пък има коли с реални километри тук и в крайна сметка вече никой, не гледа на колко километра е щото на Горубляне всички са на по 130 000 или 170 000 а са на по 15-17 години....
Denev написа: ... а иначе никакви проблеми не се получават за таблото, щото при това положение всички Е36 в BG (а и не само) щяха да бъдат с повреди в таблото
те е36-ците хич нямат проблеми с таблото...

не съм чул нито един да се оплаква, че не му бачкат уредите...

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
zazomazo написа:Denev написа: ... а иначе никакви проблеми не се получават за таблото, щото при това положение всички Е36 в BG (а и не само) щяха да бъдат с повреди в таблото
те е36-ците хич нямат проблеми с таблото...![]()
това явно е от кадърни "специалисти" или от набора на колата
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
baitun написа:zazomazo написа:Denev написа: ... а иначе никакви проблеми не се получават за таблото, щото при това положение всички Е36 в BG (а и не само) щяха да бъдат с повреди в таблото
те е36-ците хич нямат проблеми с таблото...![]()
това явно е от кадърни "специалисти" или от набора на колата

Явно има още балъци дето гледат километража и си мислят че са фанали господ за шлифера, понеже колата е на около"150000" ... ха-ха -ха!Аз като купувах моята даже не погледнах цифрите!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Не мога да ви разбера какво ви пречи човека
Тия които от скоро имате БМВ и гледате километражи - скоро ще се научите да не гледате там, а на други места за да разберете какъв е г/д пробега на автомобила. Тези които сте от отдавна - ако стигнете да купувате кола с въртян километраж, ще разберете каквото ви трябва не от таблото. И не на последно място - ако някога ми се наложи да си правя основен ремонт на мотор на моя кола, а аз ще го направя както трябва, че даже и малко отгоре, не виждам защо да не си върна таблото и на 000000.0 ако искам...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Boyadjiev написа:Не мога да ви разбера какво ви пречи човекаТия които от скоро имате БМВ и гледате километражи - скоро ще се научите да не гледате там, а на други места за да разберете какъв е г/д пробега на автомобила. Тези които сте от отдавна - ако стигнете да купувате кола с въртян километраж, ще разберете каквото ви трябва не от таблото. И не на последно място - ако някога ми се наложи да си правя основен ремонт на мотор на моя кола, а аз ще го направя както трябва, че даже и малко отгоре, не виждам защо да не си върна таблото и на 000000.0 ако искам...
Има логика !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
kokali praa vsiakvi написа:Boyadjiev написа:Не мога да ви разбера какво ви пречи човекаТия които от скоро имате БМВ и гледате километражи - скоро ще се научите да не гледате там, а на други места за да разберете какъв е г/д пробега на автомобила. Тези които сте от отдавна - ако стигнете да купувате кола с въртян километраж, ще разберете каквото ви трябва не от таблото. И не на последно място - ако някога ми се наложи да си правя основен ремонт на мотор на моя кола, а аз ще го направя както трябва, че даже и малко отгоре, не виждам защо да не си върна таблото и на 000000.0 ако искам...
Има логика !
и аз не рзбирам какво ви пречи че там пише нещо...
в този случаи колегата искам да му е на 0 заради ремонт или нов мотор...
с тия коли на по 18 години които имаме нали не очаквате че има някоя под 300 000...
по скоро е важно какво е състоянието и тн
и н аЕ30 кат ами пише че е на 20 000 км

- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
много са проблемни тия табла 

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Mоята на километража е на 280980 и е вкарана от Германия в България преди 5 годинии аз съм трети собственик замо за Гългария и ми е чудно ако сега е на толкова,на колко ще е била когато е внесена.Може би на 130000 по километраж а иначе не вярвам да е била на по-малко от 300 и повече хиляди, и за да стане на 380000 явно е минала още 150000 в българия и дефакто става на около 450-500 хиляди километра.Това звучи плашещо а ако е на реални 280 хил пък звучи нереално,все пак е с първоначална регистрация 02.98 год.та идеята ми е че тряя да се сдухам ако гледам километража и се опитвам да пресметна на колко реални километра е.Иначе по нищо не и личи да е на много,ама си е на възраст вече.Това е задачка закачка и всеки може да провери колко бързо зацепва като преброи колко пъти трябваше да ми прочете мнението за да стопли. хахаха
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Моята пък си мисля че не епипан киометража беше на 234000 и на 14 години мисля че е нормално 16-17 хил на година даже за мен е много като съдим че правя по 10 хил.не пътувам почети никъде извън градско.
Колеги някой от вас не мислят момчето иска да си го направи на 0, а не на 184100 км.
А едно време на по-старите и Опели и Лади,Москвичи и др но не се сещам помните ли как беше като бяха с по 5 цифри тях пък иди ги разбери
,може и първия собственик да не ги знае
Колеги някой от вас не мислят момчето иска да си го направи на 0, а не на 184100 км.
А едно време на по-старите и Опели и Лади,Москвичи и др но не се сещам помните ли как беше като бяха с по 5 цифри тях пък иди ги разбери

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
Boyadjiev написа:... И не на последно място - ако някога ми се наложи да си правя основен ремонт на мотор на моя кола, а аз ще го направя както трябва, че даже и малко отгоре, не виждам защо да не си върна таблото и на 000000.0 ако искам...

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Колата си е негова,така че не мисля че някой от нас може да му държи сметка защо иска да занули километража.А който гледа показанието на километража когато си купува кола втора ръка,мога да кажа че стимулира джамбазите да връщат броячите.Износения мотор си личи по много други белези и ако ще и 300 000 да пише на километража не виждам причина да се смята че мотора е износен и че колата е дроп.Всичко е относително.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Denev написа:Boyadjiev написа:... И не на последно място - ако някога ми се наложи да си правя основен ремонт на мотор на моя кола, а аз ще го направя както трябва, че даже и малко отгоре, не виждам защо да не си върна таблото и на 000000.0 ако искам...
значи изминатите километри на една, да речем 15г. кола, имат отношение само към износването на двигателя..... бреей
Както съм отбелязал в мнението си, говоря за пробег на мотора

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2