Уплътнение м/у средното и крайното гърне ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Уплътнение м/у средното и крайното гърне ?

Мнение от metodi80 » 09 Ное 2010, 20:25

ShibinG написа:във Враца ако не се лъжа има магазин на Косер,там 100% имат такива конуси за гърнета,ако го нямат наличен ще го поръчат, като дена е нещо от порядъка на 3-4лв.

дано съм бил полезен :yes:

Златен си ... :mhihi: Изобщо не се бях сетил за Косер , утре отивам ....

Dpy написа:Сега погледнах в сайта на "Елит кар" ,най-близо до Враца имат магазин в Монтана.Можеш и там да наминеш, ако ти се занимава, ако не, за друг път да го имаш предвид :yes:

Мерси , много полезна информация ... :yes: (защо ли в Монтана имат , пък ние във Враца нямаме, уж сме "по-големи " от тях , ама май само така си мислиме ... :roll: :kuku: )

Борис_Малинов написа:Относно материала от,който е произведена тази уплътнителна муфа...на м50 и на 2,8цата със сигорност мога да твърдя,че си е от стомана.Като гледам твойта,май е далече от метал.
Ако вътрешния диаметър ти е 60mm.значи от генерация на м50в20 ще ти заспи.Скоро си продададох катализитора със въпросния пръстен,ако искаш да попитам човека,който ми изкупи катализатора и да ти го прати?

Снимките не са от моята кола (то като го свалих тоя пръстен от моята кола , ръцете ми бяха толко чисти , че едва ли бих хванал апарата да снимам ... :mhihi: , а и моя пръстен буквално се чупеше на парчета ... ).
Благодаря за предложението :yes: , но ще си го търся нов ,поне ще опитам да го намеря ....
Ако все пак не успея ще ти пиша .... :yes:

Предишна

Назад към E36