Фарове-Смущение

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Re: Фарове-Смущение

Мнение от kemakozeE36 » 06 Ное 2010, 10:13

Sen7inel написа:
kemakozeE36 написа:сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото :mhihi: .Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш :yes:

Що да няма логика Първо може да замасява някъде и съответно да смощава антената на радиото която така и така се явява купето може проблема да идва и от там че ксенона иска доста точец и ако по ред други причини не му достига пак може да доведе до смущения. На мен лично ми изглежда доста логично въпросът е как да се отървеш от проблема когато не знаеш какво точно го причинява

Колега ако прочетеш внимателно какво съм написал ще установиш,че говорим за едно и също нещо. И по принцип антената на Е36 се намира на задното стъкло или по- точно в него(Най-горните 2 леви реотана всъщност са антената), така, че най много да пречи на усилвателя на сигнала, който пък се намира под задна лява колонка малко над плафона :yes:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E36