Открадната виолетова М- задна броня от компакт!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
Re: Открадната виолетова М- задна броня от компакт!
TouringInternational написа:Колега цвета техновиолет ли е ?
Доста рядък цвят пък и М задна броня от компакт, едва ли ще се пусне за продан, някой сигурно я е поръчал и ще си я пребоядиса...
ебати джамбазите...направо ти ползват колата като магазин,
кофти случка
Точно, цвета е техновиолет. Изключително рядък, особено на компакт.
Иначе лично аз бях доволен от отношенията на полицаите за пръв път, мога да ги похваля! Дойдоха, огледаха, напудриха доста и като цяло се постараха.
DriveCalc.com/bg
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
И моята е техно виолет, дано тази нощ я намера цяла
Защото иначе ще спа през деня, а нощем ще ги двбна
Няма да се оправи тая държава !!!

Няма да се оправи тая държава !!!
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
СмЕтай, щом от 13 годишни коли крадът части за какви НЕЩАСТНИЦИ! става въпрос... Помяри.
Аз и ти сме луд-ни-ца...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
ей за тва искам да си взема оръжие ,ще го затрелям като куче до колата и ще го изчакам да изтине.
Кофти....Аз така в моя квартал преди 2 месеца видях едни който искаха да краднат от колата ми....ама не са познали от къде ще крадат
пък даже ходят по 2 коли едната беше до колата другата пред входа...запомних бмв-то и най-вече джантите му но не съм ги виждал от тогава 

Последна промяна Savy на 13 Сеп 2010, 1:09, променена общо 1 път
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
fenixsz написа:TouringInternational написа:Колега цвета техновиолет ли е ?
Доста рядък цвят пък и М задна броня от компакт, едва ли ще се пусне за продан, някой сигурно я е поръчал и ще си я пребоядиса...
ебати джамбазите...направо ти ползват колата като магазин,
кофти случка
Точно, цвета е техновиолет. Изключително рядък, особено на компакт.
Иначе лично аз бях доволен от отношенията на полицаите за пръв път, мога да ги похваля! Дойдоха, огледаха, напудриха доста и като цяло се постараха.
мани базикаш се -кажи честно остана доволен от отношенията на полицаите .
тея(куките) в неделя да и се работи

да не са били пияни

след 3 дена ще те известят че приключват твоя случаи.

- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
fedoracore написа:мани базикаш се -кажи честно остана доволен от отношенията на полицаите .
тея(куките) в неделя да и се работичудно ми е .
да не са били пияни![]()
след 3 дена ще те известят че приключват твоя случаи.
Ами момчетата си бяха някаква мобилна група занимаваща се с огледи на кражби и не бяха патрулки. Ясно ми е, че няма да работят по случая, но поне ще ми издадат служебна бележка за пред каското в срок от 3 дни...
DriveCalc.com/bg
Snoop написа:Еби му майката... Тия в младост са станали по-зле от Люлинци... Скапани наркомани и боклуци.
Лошото колега е, че не са наркомани, а пишман "ентусасти" които вероятно четат и в този форум.
За тва сме толкова зле българите. Гледаме да се прецакаме един друг.
Колата съм я виждал на живо. Уникална!!! Такива изроди могат да убият ти всякакво желание и кеф да си правиш колата.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Това е България за жалост
На мен ми откраднаха пред блока М-ков спойлер, разбиваха ми колата, крадаха халогени, странични огледала кво ли не беше. Като разбиха колата бяха взели само и единствено CD-то. Имало е акция на Добричките аудио-маняци
На моята улица, която е без изход в единия край бяха разбили 4 коли, на края на улицата има паркинг за един от блоковете там още 2 и като цяло имаше подадени 20тина сигнала в полицията за разбити коли.

Гадна работа. Подновили са нещо кражбите на брони. Аз за това не си и помислям да слагам м-елементи. Карам си с обикновенни брони, без фарове за мъгла и пукнати огледала. Два пъти ми крадоха огледалата. Сега е с пукнати и са си там вече година.
В България сме все пак. Ако не е кражба някой от яд ще направи нещо е така ще се из**ре от горе само и само да ти е гадно.
В България сме все пак. Ако не е кражба някой от яд ще направи нещо е така ще се из**ре от горе само и само да ти е гадно.
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
В момента съм поставен пред дилемата дали въобще да си слагам М-кова броня.
Трябва пак да мисля още anti-theft магарии.
Застрахователите вероятно пак няма да платят
Направиха ми добър подарък за рожден ден апашите...
Трябва пак да мисля още anti-theft магарии.
Застрахователите вероятно пак няма да платят

Направиха ми добър подарък за рожден ден апашите...
DriveCalc.com/bg
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
За пръв път виждам такова нещо, как така е свалена бронята без да е смъкната гредата, отвътре нямаше ли някакви блокировки. До колкото виждам тук секрети не могат да помогнат, но няколко видии под лайстните, а лайстните залепени за бронята могат да ги позабавят. Господата полицаи дойдоха с едно синьо бусче фау ве Т5 предполагам. Много са любезни да, от два месеца в трите съседни блока се разбиха към 15 апартамента, тия вежливите си идват кротко, мацат, снимат си и това е... апартаментите продължават да си гърмят един по един, нямам думи...
А какво мисля аз по повод бронята ти, това според мен са от някоя морга. Преди година някъде на връщане от дару, минахме през една морга в дружба, за емблема за капака на компакта на приятелката ми, един много "печен" господин ми обясни, че нямат днес, ама утре да сме минели. Казах не благодаря, не си правете труда... направо побеснях тогава, почуствах се супер безсилен срещу тъпите крадци, един вид "днес нямаме, ама тази нощ ще посъберем, колко искате...", та си мисля, че нещо подобно е станало с твоята броня...
А какво мисля аз по повод бронята ти, това според мен са от някоя морга. Преди година някъде на връщане от дару, минахме през една морга в дружба, за емблема за капака на компакта на приятелката ми, един много "печен" господин ми обясни, че нямат днес, ама утре да сме минели. Казах не благодаря, не си правете труда... направо побеснях тогава, почуствах се супер безсилен срещу тъпите крадци, един вид "днес нямаме, ама тази нощ ще посъберем, колко искате...", та си мисля, че нещо подобно е станало с твоята броня...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
lowrider написа:За пръв път виждам такова нещо, как така е свалена бронята без да е смъкната гредата, отвътре нямаше ли някакви блокировки. До колкото виждам тук секрети не могат да помогнат, но няколко видии под лайстните, а лайстните залепени за бронята могат да ги позабавят. Господата полицаи дойдоха с едно синьо бусче фау ве Т5 предполагам. Много са любезни да, от два месеца в трите съседни блока се разбиха към 15 апартамента, тия вежливите си идват кротко, мацат, снимат си и това е... апартаментите продължават да си гърмят един по един, нямам думи...
Да с Фау Ве-то са.
Странното е, че бяха оставили лайсните на бронята и затова съм склонен да вярвам, че направо някой собственик на компакт е дошъл, легнал си е под колата и си я е свалил. Нито джамбази, нито от автоморга биха оставили лайсните за бронята.
DriveCalc.com/bg
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Не знам, може би иска да покаже, че е образован и знае, че лайстните са еднакви М и неМ
И все пак не ми е ясно как е смъкната тази броня...

И все пак не ми е ясно как е смъкната тази броня...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3