Проблем с централното на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с централното на купе
Клега браво за труда и снимките. Това с изваждането на целия механизъм го знам, целта ми е да извадя само проблемното свено
Колеги, извадих моторчето и механизма, обаче (катот един приател редовно казва
)винаги има едно обаче не успях само него, а се наложи целия механизъм. Не, че беше нтщо трудно. След като го свалих сега знам как става по лесния начин. Като го разглобих се оказа, че е едното ключе както е казал колегата с темата със снимките за ремонта на машинката. Сега ще потърся ключе за да го сменя. Ако намеря ще споделя къде се продават, ако не ще купя машинка.

- pawe75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i м43б18
- Мечтае да кара: e90
- Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.
Mileitiii написа:pawe75 написа:проблема е в машинката за отваряне . аз го имах същия проблем и срещу 35лв се оправи.
Разкажи нещо повече
сменяш машинката на централното заключване на твоята врата и готово.

BMW
- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
Mileitiii написа:Колеги, извадих моторчето и механизма, обаче (катот един приател редовно казва)винаги има едно обаче не успях само него, а се наложи целия механизъм. Не, че беше нтщо трудно. След като го свалих сега знам как става по лесния начин. Като го разглобих се оказа, че е едното ключе както е казал колегата с темата със снимките за ремонта на машинката. Сега ще потърся ключе за да го сменя. Ако намеря ще споделя къде се продават, ако не ще купя машинка.
Колега такива ключета си взех от магазина за електроника в Техническия университет, предполагам че във всеки подобен ги има. При монтажа обаче крачетата на новото бяха на различно разстояние от тези на старото и се наложи малко пилене по платката.
Успех!
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
колега не се занимаваи да побългаряваш машинката вземи си цяла... от мен оферта 25лв..

0889149545 - Златан
Ходих до конрад, но там нямаха, след това отидох в магазина при ту и там имаше. ремонтирах машинката но не се оправи и предположиш, че моторчето не работи правилно намерих друга машинка и пак не стана. Преди това пробвах модула но явно съм попаднал на др. който не работи щото беше от скраперска кола. Остава да пробвам още веднъж с др. модул и след това, ако не се оправи не знам.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2