318is - въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 318is - въпрос
ако е имало изгорели пиксели е сменено с квото има, с часовник е само на 316ките и то немските, че по-евтинко, мойта беше такава.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
vortex29 написа:И аз така предполагах ... но възможно ли е да е фабрично , поръчково по тоя начин, щото колата е много хубава и запазена и ми хареса.
Абсолютво не е възможно да е фабрично. Първо 318is, двигател по ВИН м44 се слага на купе, а не на седан. Седаните с този мотор са рядкост в Европа и се произвеждат основно за щатите под наименованието 318i. Таблото или е сменяно с такова от 316i базов модел, или двигателя м44 е саден в този седан. Виж задните колела с барабанни, или дискови спирачки са.
- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Сменено табло слагай с оботомер и няма ядове..
ивчо3 написа:vortex29 написа:И аз така предполагах ... но възможно ли е да е фабрично , поръчково по тоя начин, щото колата е много хубава и запазена и ми хареса.
Абсолютво не е възможно да е фабрично. Първо 318is, двигател по ВИН м44 се слага на купе, а не на седан. Седаните с този мотор са рядкост в Европа и се произвеждат основно за щатите под наименованието 318i. Таблото или е сменяно с такова от 316i базов модел, или двигателя м44 е саден в този седан. Виж задните колела с барабанни, или дискови спирачки са.
Та викаш М44 се слага само на купе

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
vortex29 написа:И аз така предполагах ... но възможно ли е да е фабрично , поръчково по тоя начин, щото колата е много хубава и запазена и ми хареса.
Щом ти харесва колата взимай я,и след това смени таблото и си ти.
Дали е фабрично-само първия собственик знае.

- hani_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 и Е39
- Мечтае да кара: Х5 и Х6
възможно е някой да ти е взел таблото преди да стигнее до тебе, възможно е старото ти табло да е било на повече километри...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пичове, няма нужда 10 човека да казват, че таблото е сменено... един-двама са достатъчни...
М44 го слагат на всичкото iS от около 02.1996 (щото от 09.95 слагат и М42 и М44 за известно време), независимо дали е седан или купе...
Към автора - ако няма някви други неясни моменти, поставянето на табло за iS.M44 ще си пасне директно и ще си стане като истинска... толкоз.
М44 го слагат на всичкото iS от около 02.1996 (щото от 09.95 слагат и М42 и М44 за известно време), независимо дали е седан или купе...
Към автора - ако няма някви други неясни моменти, поставянето на табло за iS.M44 ще си пасне директно и ще си стане като истинска... толкоз.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2