М52Б25 не циркулира водата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: М52Б25 не циркулира водата
Ми щото като се появи дерт, дето нема оправяне и не ти остава друго, освен да започнеш да сменяш подред, и това кат не помогне и отваряш матора, и на мен ми се е случвало
Точно така стана.
На края се оказа един прост радиатор, който по необясним за мен начин прави вакум и не пуска водата да циркулира. Днеска го пълних с вода от всяка дупка дето може да поеме и отвсякъде си тече и излиза нормално вода.Не е запушен, ама какви химии ми върти тоя радиатор, незнам. Смених радиатора и всичко е 6. Аааа, също и предо не искаше да се вклиучва виското, а то е ново. Сега с новия радиатор всичко е 6. нямам думи...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: М52Б25 не циркулира водата
Krizztian написа:Ми щото като се появи дерт, дето нема оправяне и не ти остава друго, освен да започнеш да сменяш подред, и това кат не помогне и отваряш матора, и на мен ми се е случвало
Точно така стана.
На края се оказа един прост радиатор, който по необясним за мен начин прави вакум и не пуска водата да циркулира. Днеска го пълних с вода от всяка дупка дето може да поеме и отвсякъде си тече и излиза нормално вода.Не е запушен, ама какви химии ми върти тоя радиатор, незнам. Смених радиатора и всичко е 6. Аааа, също и предо не искаше да се вклиучва виското, а то е ново. Сега с новия радиатор всичко е 6. нямам думи...
Не беше ли по -лесно първо да пробваш с друг радиатор , още преди да отвориш главата .....

Аз лично бих постъпил така .... Както и да е , важното е , че си се оправил ... !
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2