Нерешим проблем!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: тампони на носачите
nikoz написа:при Е36 и Е34 / за другите не знам / се получава тресене във волана когато са ти заминали / поне единият от двата / тампона на носача. Цената е около 50 лева за брой.
Стига ве, как 50лв на брой, не са ли 50-тина двата? Иначе верно от тях тресе ако са разбити. Лесно се вижда и усеща защото при преминаване през дупка или нисък бордюр се вижда/ усеща как гумата мърда назад. А и при висока скорост предницата почва да "плава" и в остър завой дори и мн. малко газ поднася, особено на мокро.
Re: тампони на носачите
bum_bum написа:nikoz написа:при Е36 и Е34 / за другите не знам / се получава тресене във волана когато са ти заминали / поне единият от двата / тампона на носача. Цената е около 50 лева за брой.
Стига ве, как 50лв на брой, не са ли 50-тина двата? Иначе верно от тях тресе ако са разбити. Лесно се вижда и усеща защото при преминаване през дупка или нисък бордюр се вижда/ усеща как гумата мърда назад. А и при висока скорост предницата почва да "плава" и в остър завой дори и мн. малко газ поднася, особено на мокро.
Има и по 10лв. има и по 70лв.

Мисля че колегата "nikoz" е прав, лично съм минал през същия ад, докато разбера че са ми "набили" втулки от Опел Омега (еднакви с Е34, но поне два пъти по слаби)
На твое място бих ги сменил веднага, и то с оригинални

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мойте са Боге и ги взех от едно място с много голяма отстъпка както ми казаха, просто не вярвах да е чак толкова голяма 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2