Проблем с централното!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Re: Проблем с централното!

Мнение от BorisMW » 07 Юни 2010, 19:19

nasko_arsov написа:
BorisMW написа:Повдигам пак тази тема,тъй като в нея няма много спам и горе долу е синтезирана,откъм възможен проблем,който и аз имам.Но имам и един въпрос свързан с наблюдение,май ще са два :mhihi:
След падане на акомуллатора,алармата не сработваше,но централното с ключа работеше и наблюдавах следното-заключвам с ключа и задна дясна врата,не ще-всички останали-ОК.Заключвам я на ръка и после обратният вариант-отключвам с ключа,пак задна дясна не ще,вс. останали се отключват.При зареден акомулатор и с ключа и с алармата всички врати се заключват,но от 2-ят път.Нещщо в машинката ли не дава контакт????
Другото което се получава-като откача клемите на акомуллатора и после ги закача,всичко сработва отведнъж,но само първият път..Идеи!

Първо провери задната врата явно там е проблема и за повторното заключване.При мен проблемът е в машинката на багажника.Като отворих машинка видях че на зъбното колело му бяха изядени 5-6 зъба и затова не заключва и съответно неможе да натисне датчика който е в машинката и алармата се побърква,и от време на време почва да не ми отключва едната врата и други мизерйики.

Кабелите в багажника,задната врата ще се проверят.По последното ми изречение,някой да има да каже нещо? :idea:
И още едно набллюдение от днес.Заключвам с ключа,както проблемно по 2 пъти,връщам ключа на изходна поз.,и го въртя при вече заключени врати пак към заключено.Естествено нищо-кво да очаквам :dummy: Въртя за отключване и изведнъж вратите се отключват и пак се заключват и 2-ят път като врътна ключа,се отключват?Размисли :mhihi: :
Като се заключват вратите,палчета натискат, има датчици,нещо изтъркано-как да е,по-обяснима работа.Ами при отключване,като се освобождават датчиците,черните пишки,като се вдигат нагоре,защо пък се заключват тогава :?: :idea: Ще благодаря на хората с опит,че на теория и аз съм Nobel winner :confused:
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 07 Юни 2010, 22:02

bmw_fen_ написа:Аз имам проблем с дясната врата не се заключва с ключа не се заключва и с алармата. На ръка лостчето се движи много трудно. В даден момент много рядко всичко работи без проблеми. Дали машинката е за смяна :roll:

колега,ако смениш машинката проблема ще ти се оправи,но преди да тръгнеш да сменяш машинката пробвай нещо по просто.да пръснеш някъв хубав шпрей в клучалката обилно и после го разиграй,може да се оправи ;) на мен зимата така не ми се затваряше вратата и един майстор ме светна на това,като ми пръсна шпрей в ключалката и ми каза сега чакай да замръзне и да видим дали ще ти се оправи и уви наистина се оправи :kuku: незнам каква е идеята...оттогава проблеми не ми е правила вратата :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 08 Юни 2010, 18:54

Кабелите в багажника,задната врата ще се проверят.По последното ми изречение 2 теми по-нагоре,някой да има да каже нещо?
И още едно набллюдение от днес.Заключвам с ключа,както проблемно по 2 пъти,връщам ключа на изходна поз.,и го въртя при вече заключени врати пак към заключено.Естествено нищо-кво да очаквам :dummy: Въртя за отключване и изведнъж вратите се отключват и пак се заключват и 2-ят път като врътна ключа,се отключват?Размисли :
Като се заключват вратите,палчета натискат, има датчици,нещо изтъркано-как да е,по-обяснима работа.Ами при отключване,като се освобождават датчиците,черните пишки,като се вдигат нагоре,защо пък се заключват тогава Ще благодаря на хората с опит,че на теория и аз съм Nobel winner :confused:
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

Предишна

Назад към E36