Повдигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ilko8445
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 316I
Re: Повдигачи
а дали 6те има ефек ако сложа няква добавка в бензина за почистванетоим за инжекцията става въпрос
- dangerous
- младши ентусиаст
-
ами като сложиш и видиш как е и кажеш тук дали е имало ефект,ще ти кажа имало ли е ефект
пробвай бе колега,пробвай
или пък ако не ти се занимава новички
пробвай бе колега,пробвай
или пък ако не ти се занимава новички

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Колеги какво да правя... смених маслото с мотол 6100 10в-40 и никаква промяна, тва цъкане си остана възможноли е да са инджекторите ако сложа някаква добавка дали няма да се оправят и възможно ли е самите инджектори да се износят и затова да цъкат.
- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Самолет и мечтае да кара подводница
Колеги, ако цъкат инжектори беше казано или чистене или смяна, но ако е нещо като някой повдигач - погъсто масло 15W40
и млъкват, аз сега ще слагам такова, не че ми тропа нещо, но хората са си казали след 100 хил. км. и на горе, по-гъстичко масло си трябва 

- BMW-RulzZz
- Потребител
-
- Кара: БМВ е36
- Мечтае да кара: БМВ м5
- Детайли за колата: [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m7472.gif[/IMG][/URL]
Колега, това тропане според мен си е от хидравличните повдигачи. Моето БМВ е също е36 1.6 и когато го купих си тракаше така и веднага отидох в сервиз. Та да ти кажа това тропане колко пари ми излезе
1-во. нови хидравлични повдигачи.
2-ро. нови кобилици.
3-то шлаифане на главата.
4-то препилване на главата.
5-то препасване на буталата.
6-то нов разпределителен вал.
всичко това ми излезе 1500 лв. Сега е като ново, бяга като лудо( до колкото могат да бягат 105 коня
) но и аз така заради едното тропане отидох да видя и ми излезе солено 
Дано не ти се е случило моят проблем, не ти го препоръчвам, но за всеки случай иди при някой който разбира да ти го погледне по-добре
Забравих да кажа, че след смяна на повдигачите до 1000 км някаде и на мен ми тропаха и си мислех, че нещо не е наред. Но след това те се оправиха и сега мърка, след като минеш 1000 км смени маслото. За да изчисти боклуците след ремонта.
1-во. нови хидравлични повдигачи.
2-ро. нови кобилици.
3-то шлаифане на главата.
4-то препилване на главата.
5-то препасване на буталата.
6-то нов разпределителен вал.
всичко това ми излезе 1500 лв. Сега е като ново, бяга като лудо( до колкото могат да бягат 105 коня
Дано не ти се е случило моят проблем, не ти го препоръчвам, но за всеки случай иди при някой който разбира да ти го погледне по-добре
Забравих да кажа, че след смяна на повдигачите до 1000 км някаде и на мен ми тропаха и си мислех, че нещо не е наред. Но след това те се оправиха и сега мърка, след като минеш 1000 км смени маслото. За да изчисти боклуците след ремонта.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2