проблем е36 свири
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Re: проблем е36 свири
Еми не знам имаше едно малко амортисьорче на динамото не знам точно как се нарича,и то ми беше разбито и от това динамото не ми зареждаше акумулатора.Дадох да ми го ремонтират,като заедно с това "майстора" ми каза че е сменил и реле-регулатора и е смазал лагерите с грес......Изобщо не съм свалял динамо и не знам какво представлява отвътре,нито как се сменят лагерите му и т.н....За това и пиша и тук,но точно за това питам защото не ми се сменя повече на принципа проба грешка...Бяха ми казали че свири така от ролката на климатика,и като я смених-същата работа....Значи вие изключвате варианта да са другите ролки,така ли да разбирам или?? 

- skorpion33
- Потребител
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: M5
Аз не изключвам ролките казвам при мен от какво свиреше.Затова ти казвам да направиш както казва колегата "методи80".За 5 мин. работа е.
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
skorpion33 написа:Аз не изключвам ролките казвам при мен от какво свиреше.Затова ти казвам да направиш както казва колегата "методи80".За 5 мин. работа е.
ще пробвам така,проблема е че там не съм свалял нищо,и нз как се маха перката и ремъка....

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2