Детонации при палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
колега диагностиката казва 4е колата е в ред ако имаше някакав проблем няамаше да може да варви а тя си варви както си му е реда мисля 4е е механи4ен проблема
давайте некви идеи може нещо да излезе
давайте некви идеи може нещо да излезе
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
То от диагностика до диагностика има разлика,пиши ми л.с да ти кажа къде да идеш!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- batgecko
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
- Мечтае да кара: BMW
Re: Детонации при палене
Брат и аз имам същия проблем студена я пала без проблем,карам карам и спирам някаде вече е загряла върша си работата за 5 минути връщам се паля и ми гърми на БЕНЗИН и изкарва има един маркуч под всмукателните колектори и започва да смуче въздух от там и оборотите за почват да играят.Слагам маркуча на мястото си и е 6 до следващия път когато гръмне !?!?!!?!Напоследък много зе да ми се слъчва и не мога да разбера от какво и защо го прави. Някои ако може да помогне ще съм му много благодарен

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
Re: Детонации при палене
Колега проблема съм го решил вече но съм забравил да пиша решението за което се извинявам на всички колеги които имат същия проблем
Провери си инжекторите дали са заминали дали пикаят ако е така ги сменяй
при мене това се оказа.
Като изгасиш колата по системата си има налягане и инжекторите си капят бърху клапаните и при палене се получава детонация не кадето трябва поне аз така си го обяснявам може да има и по логично обяснение.
При мене също така не гърмеше всеки път сигорно е от значение клапаните в какво положение са застанали като огасиш мотора.
Дано сам помогнал
Провери си инжекторите дали са заминали дали пикаят ако е така ги сменяй
при мене това се оказа.
Като изгасиш колата по системата си има налягане и инжекторите си капят бърху клапаните и при палене се получава детонация не кадето трябва поне аз така си го обяснявам може да има и по логично обяснение.
При мене също така не гърмеше всеки път сигорно е от значение клапаните в какво положение са застанали като огасиш мотора.
Дано сам помогнал
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2