клима Е36 след 97

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 16 Ное 2004, 18:00

Dimitar > има смисъл от тези обемни датчици, поради две причини:

1. Наскоро разбиха колата на брат ми и откраднаха за пореден път скъпа MP3-ка. Както и да е. Това става посред бял ден в центъра на София. Чупят заден прозорец и вандалски навлизат. Алармата не се задейства. При наличие на такъв датчик, нй-малкото алармата щеше да се включи.

2. Има аларми с пейджър, които те уведомяват при задействане на алармата. Радиусът е до 3 км (поне така съм чувал). Седиш си в кафето и пейджъра почва да вибрира - поглеждаш, изписва "Активиран шоков датчик". Най-вероятно Лудия е минал с музиката си и я е задействал. Съвсем друго е обаче ако изпише "Активиран обемен датчик". Тогава скачаш и взимаш всичко остро и тежко под ръка и отиваш да им счупиш главите на копелетата (простете лошия английски).

Изпаднахме в офтопик. :) Извинете. Ще пусна нова тема.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 16 Ное 2004, 23:09

Да - верно за офф-топика. Само да ти спомена нещо и приключваме 8) - аз алармата я използвам единствено и само за дистанционно отваряне на централното. Както искаш го разбирай :D .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 17 Ное 2004, 1:01

Общо взето и аз за това я ползвам. Далеч съм и от мисълта, че алармата пази колата. Обаче след като ни задължават застрахователите да я слагаме, защо да не извлечем максималните ползи от нея!?!

Предишна

Назад към E36